Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİRLİ EBRAR, RUSYA’DA!

SPOR 14.06.2023 - 22:14, Güncelleme: 14.06.2023 - 22:14
 

BALIKESİRLİ EBRAR, RUSYA’DA!

Balıkesir doğumlu Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile İtalya ekibi Novara’dan ayrıldığını açıkladı. Yıldız voleybolcu, yeni sezonda Rusya takımı Lokomotif Kaliningrad forması giyecek.
  “YENİ BİR BÖLÜM BAŞLIYOR” İtalya’da Igor Gorgonzola Novara takımının formasını terleten Balıkesirli Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, kariyerine Rusya’da devam etmeye hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından; “Yeni bir bölüm başlıyor” şeklinde yaptığı paylaşımla Novara’dan ayrıldığını ifade eden Karakurt, Rusya ekiplerinden Lokomotif Kaliningrad’a transfer olduğunu da açıkladı.   MAAŞI DUDAK UÇUKLATTI! Öte yandan Rus ekibi Lokomotif Kaliningrad ise Ebrar’ın transferini sosyal medya hesaplarından duyurdu. 23 yaşındaki yıldız voleybolcunun Rus ekibiyle yıllık 800 bin dolar karşılığında anlaştığı voleybol camiasında büyük yankı uyandırdı.   İTALYA’DA FIRTINA ESTİRDİ İtalya’daki kariyerine son veren genç pasör çaprazı, performansıyla resmen fırtına estirdi. 2022/2023 sezonunda ligde 26 resmi maçta forma giyen Karakurt, 510 sayıyla normal sezonun en skorer ismi oldu. Ebrar’ın en yakın takipçisi Imoco Conegliano forması giyen Isabelle Haak ise 449 sayıda kaldı. MUSTAFA SÜLÜN
Balıkesir doğumlu Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile İtalya ekibi Novara’dan ayrıldığını açıkladı. Yıldız voleybolcu, yeni sezonda Rusya takımı Lokomotif Kaliningrad forması giyecek.

 

“YENİ BİR BÖLÜM BAŞLIYOR”

İtalya’da Igor Gorgonzola Novara takımının formasını terleten Balıkesirli Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, kariyerine Rusya’da devam etmeye hazırlanıyor. Sosyal medya hesabından; “Yeni bir bölüm başlıyor” şeklinde yaptığı paylaşımla Novara’dan ayrıldığını ifade eden Karakurt, Rusya ekiplerinden Lokomotif Kaliningrad’a transfer olduğunu da açıkladı.

 

MAAŞI DUDAK UÇUKLATTI!

Öte yandan Rus ekibi Lokomotif Kaliningrad ise Ebrar’ın transferini sosyal medya hesaplarından duyurdu. 23 yaşındaki yıldız voleybolcunun Rus ekibiyle yıllık 800 bin dolar karşılığında anlaştığı voleybol camiasında büyük yankı uyandırdı.

 

İTALYA’DA FIRTINA ESTİRDİ

İtalya’daki kariyerine son veren genç pasör çaprazı, performansıyla resmen fırtına estirdi. 2022/2023 sezonunda ligde 26 resmi maçta forma giyen Karakurt, 510 sayıyla normal sezonun en skorer ismi oldu. Ebrar’ın en yakın takipçisi Imoco Conegliano forması giyen Isabelle Haak ise 449 sayıda kaldı. MUSTAFA SÜLÜN

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.