Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir'de yoğun sis etkili olmaya devam ediyor

YAŞAM 28.12.2023 - 22:39, Güncelleme: 28.12.2023 - 22:39
 

Balıkesir'de yoğun sis etkili olmaya devam ediyor

Balıkesir'de yoğun sis etkili olmaya devam ediyor
 Balıkesir’de sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan yoğun sis akşam saatlerinde etkisini arttırarak devam etti. Sabah saatlerinden itibaren şehir üzerinde etkisini göstermeye başlayan yoğun sis, akşam saatlerinde de etkisini artırdı. Yoğun sis nedeniyle Balıkesir’in çeşitli noktalarında görüş mesafesi 10-20 metreye kadar düşerken, Balıkesir Valiliği 3 gün boyunca şehir üzerinde etkisini gösterecek olan yoğun sis için vatandaşları ve sürücüleri uyardı. Balıkesir Valiliğinden yapılan uyarıda, “Bölge genelinde pus e yer yer sis olayı beklendiğinden hava kalitesinde azalma ile düşük görüş mesafesi nedeniyle kara, hava ve deniz ulaşımında aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri yer aldı.
Balıkesir'de yoğun sis etkili olmaya devam ediyor

 Balıkesir’de sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan yoğun sis akşam saatlerinde etkisini arttırarak devam etti.
Sabah saatlerinden itibaren şehir üzerinde etkisini göstermeye başlayan yoğun sis, akşam saatlerinde de etkisini artırdı. Yoğun sis nedeniyle Balıkesir’in çeşitli noktalarında görüş mesafesi 10-20 metreye kadar düşerken, Balıkesir Valiliği 3 gün boyunca şehir üzerinde etkisini gösterecek olan yoğun sis için vatandaşları ve sürücüleri uyardı. Balıkesir Valiliğinden yapılan uyarıda, “Bölge genelinde pus e yer yer sis olayı beklendiğinden hava kalitesinde azalma ile düşük görüş mesafesi nedeniyle kara, hava ve deniz ulaşımında aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” ifadeleri yer aldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.