Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR’DE SİMİT FİYATINA ZAM!

GÜNDEM 02.07.2023 - 19:10, Güncelleme: 02.07.2023 - 19:10
 

BALIKESİR’DE SİMİT FİYATINA ZAM!

BİR SİMİT 7.5 TL! Un, yağ, susam, kira ve işçilik fiyatlarının yükselmesiyle birlikte Balıkesir’de simit fiyatlarına zam geldi. Bir yıl içinde 2. kez yapılan zammın ardından simit fiyatı 6.5 TL’den 7.5 TL’ye yükseltildi.
Döviz kurlarının ciddi bir şekilde artış göstermesiyle birlikte Türkiye’de iğneden ipliğe zam furyası başladı. Gıda ürünleri de bu furyadan etkilendi. Peş peşe gelen zamlar beraberinde simite de zam olarak yansıdı.   BİR YIL İÇİNDE İKİNCİ KEZ!   Balıkesir’de 25 Şubat 2023 tarihine kadar 90 gramı 5 TL’ye satılan simit, bu tarihten itibaren gramajı 10 gram arttırılarak 6.5 TL’ye satılmaya başlanmıştı. Şimdi ise gramajı aynı kalan simidin fiyatı 7.5 TL’ye yükseltildi.   EKMEĞE ZAM KAPIDA!   TMO tarafından 3 aydır una verilen desteklerin kesilmesi, unda, yağda, susamda, kira ve işçi giderlerinde yaşanan artış beraberinde simit zammını getirdi. Öte yandan edinilen bilgiye göre yakın zamanda Balıkesir’de ekmeğe de zam gelmesi bekleniyor. Minimum ekmek fiyatının ise fırıncılar tarafından 7.5 TL olacağı konuşuluyor.    
BİR SİMİT 7.5 TL! Un, yağ, susam, kira ve işçilik fiyatlarının yükselmesiyle birlikte Balıkesir’de simit fiyatlarına zam geldi. Bir yıl içinde 2. kez yapılan zammın ardından simit fiyatı 6.5 TL’den 7.5 TL’ye yükseltildi.

Döviz kurlarının ciddi bir şekilde artış göstermesiyle birlikte Türkiye’de iğneden ipliğe zam furyası başladı. Gıda ürünleri de bu furyadan etkilendi. Peş peşe gelen zamlar beraberinde simite de zam olarak yansıdı.

 

BİR YIL İÇİNDE İKİNCİ KEZ!

 

Balıkesir’de 25 Şubat 2023 tarihine kadar 90 gramı 5 TL’ye satılan simit, bu tarihten itibaren gramajı 10 gram arttırılarak 6.5 TL’ye satılmaya başlanmıştı. Şimdi ise gramajı aynı kalan simidin fiyatı 7.5 TL’ye yükseltildi.

 

EKMEĞE ZAM KAPIDA!

 

TMO tarafından 3 aydır una verilen desteklerin kesilmesi, unda, yağda, susamda, kira ve işçi giderlerinde yaşanan artış beraberinde simit zammını getirdi. Öte yandan edinilen bilgiye göre yakın zamanda Balıkesir’de ekmeğe de zam gelmesi bekleniyor. Minimum ekmek fiyatının ise fırıncılar tarafından 7.5 TL olacağı konuşuluyor.

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.