Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir'de polis 6 şahsı gözaltına aldı

ASAYİŞ 23.12.2023 - 00:16, Güncelleme: 23.12.2023 - 00:16
 

Balıkesir'de polis 6 şahsı gözaltına aldı

Balıkesir'de polis 6 şahsı gözaltına aldı
Balıkesir'de asayiş ve Motosikletli Yunus Timleri çeşitli suçlardan 4 aranan şahıs ve 2 şahıs da uyuşturucu madde ele geçirdiler. Yakalan toplam 6 şahıs gözaltına alındı. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen faaliyetler çerçevesinde, Motosikletli Yunus Timlerince; 2 şahıs üzerinde 70 adet uyuşturucu madde ve 0,34 gram metamfetamin ve Aranan Şahıslar Büro Amirliğince; çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs gözaltına alındı. Halkın huzur ve güvenliğinin devamı için çalışmaların aralıksız devam ettiği açıklandı.
Balıkesir'de polis 6 şahsı gözaltına aldı

Balıkesir'de asayiş ve Motosikletli Yunus Timleri çeşitli suçlardan 4 aranan şahıs ve 2 şahıs da uyuşturucu madde ele geçirdiler. Yakalan toplam 6 şahıs gözaltına alındı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen faaliyetler çerçevesinde, Motosikletli Yunus Timlerince; 2 şahıs üzerinde 70 adet uyuşturucu madde ve 0,34 gram metamfetamin ve Aranan Şahıslar Büro Amirliğince; çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs gözaltına alındı.
Halkın huzur ve güvenliğinin devamı için çalışmaların aralıksız devam ettiği açıklandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.