Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir'de İsrail protesto edildi

DÜNYA 19.10.2023 - 15:14, Güncelleme: 19.10.2023 - 15:14
 

Balıkesir'de İsrail protesto edildi

Balıkesir'de İsrail protesto edildi
Balıkesir'de İsrail protesto edildi İsrail'in Gazze'deki hastaneye bombalı saldırısında çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesi, Balıkesir'de de protesto edildi. Gösteri esnasında bir vatandaşın gruba laf atması üzerine gerginlik yaşanırken, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi ile gerginlik yatıştırıldı. Zağnos Paşa Meydanı'nda toplanan yaklaşık bin kişilik grup, dev Filistin bayrağı açtı. İsrail'e lanet okunurken, Filistin'e destek sloganları atıldı. Kalabalık daha sonra çarşı merkezinden yürüyüşe geçerek Balıkesir Valiliği önüne geldi. Sloganların atıldığı gösteri esnasında bir vatandaşın gruba laf atması bir an tansiyonu yükseltti. Sivil ve resmi polis ekiplerinin hızlı müdahalesi ile gerginlik yatıştırıldı. Gösteri olaysız sona ererken, Sındırgı ilçesinde de bir grup vatandaş ilçe meydanında toplanarak Filistin için dualar etti.
Balıkesir'de İsrail protesto edildi

Balıkesir'de İsrail protesto edildi

İsrail'in Gazze'deki hastaneye bombalı saldırısında çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesi, Balıkesir'de de protesto edildi. Gösteri esnasında bir vatandaşın gruba laf atması üzerine gerginlik yaşanırken, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi ile gerginlik yatıştırıldı. Zağnos Paşa Meydanı'nda toplanan yaklaşık bin kişilik grup, dev Filistin bayrağı açtı. İsrail'e lanet okunurken, Filistin'e destek sloganları atıldı. Kalabalık daha sonra çarşı merkezinden yürüyüşe geçerek Balıkesir Valiliği önüne geldi. Sloganların atıldığı gösteri esnasında bir vatandaşın gruba laf atması bir an tansiyonu yükseltti. Sivil ve resmi polis ekiplerinin hızlı müdahalesi ile gerginlik yatıştırıldı. Gösteri olaysız sona ererken, Sındırgı ilçesinde de bir grup vatandaş ilçe meydanında toplanarak Filistin için dualar etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.