Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR'DE FIRTINA VE HORTUM ETKİLİ OLDU

YAŞAM 18.11.2023 - 15:29, Güncelleme: 18.11.2023 - 15:29
 

BALIKESİR'DE FIRTINA VE HORTUM ETKİLİ OLDU

BALIKESİR'DE FIRTINA VE HORTUM ETKİLİ OLDU, ÇATILARI UÇURDU, ELEKTRİK DİREKLERİNİ DEVİRDİ
Balıkesir’in Havran ilçesinde fırtına ve hortum etkili oldu. Çatıları uçurdu, elektrik direklerini devirdi. Kısa süreli etkili olan fırtına ve oluşan hortum merkez Çiğitzade Mahallesi’nde etkili oldu. Bazı evlerin çatıları uçtu, elektrik direkleri devrildi. Bazı eski evlerde çökmeler meydana geldi. Araçlar zarar gördü. Zarardan hemen sonra bölgeye giderek ekipleri seferber eden Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, hasar tespit çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri ise en kazı kaldırdı. Havran Belediyesi ekipleri 7/24 esaslı çalıştığı ve olumsuz hava şartlarından oluşabilecek her türlü durum ile ilgili; zabıta birimi 0266 432 51 53 - WhatsApp Hattı 0532 432 74 73 numaralı telefonlardan ulaşılabileceği belirtildi.
BALIKESİR'DE FIRTINA VE HORTUM ETKİLİ OLDU, ÇATILARI UÇURDU, ELEKTRİK DİREKLERİNİ DEVİRDİ

Balıkesir’in Havran ilçesinde fırtına ve hortum etkili oldu. Çatıları uçurdu, elektrik direklerini devirdi.
Kısa süreli etkili olan fırtına ve oluşan hortum merkez Çiğitzade Mahallesi’nde etkili oldu. Bazı evlerin çatıları uçtu, elektrik direkleri devrildi. Bazı eski evlerde çökmeler meydana geldi. Araçlar zarar gördü.
Zarardan hemen sonra bölgeye giderek ekipleri seferber eden Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, hasar tespit çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri ise en kazı kaldırdı. Havran Belediyesi ekipleri 7/24 esaslı çalıştığı ve olumsuz hava şartlarından oluşabilecek her türlü durum ile ilgili; zabıta birimi 0266 432 51 53 - WhatsApp Hattı 0532 432 74 73 numaralı telefonlardan ulaşılabileceği belirtildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.