Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR'DE FIRTINA BALIK FİYATLARINI VURDU

EKONOMİ 02.12.2023 - 02:59, Güncelleme: 02.12.2023 - 02:59
 

BALIKESİR'DE FIRTINA BALIK FİYATLARINI VURDU

- Balıkesir’de fırtına balık fiyatlarını vurdu - Kilosu 100 lirayı gören hamsi hedef yükseltti
 Balıkesir’de son günlerde yaşanan yoğun yağış ve fırtına sonrası hamsinin kilosu 100 TL’ye ulaştı. Diğer balık türlerinde de fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşların balığa olan talebinin düştüğünü belirten esnaf, balığa talebin ortalama yüzde 60 civarında düşüş yaşadığını ifade ettiler. Konuyla ilgili konuşan balıkçı esnafı Seyhan Girey, “Talep yüzde 60 düştü fiyatlardan dolayı. Hamsi 100 TL, sardalya 100 TL fiyatlarımız şu anda yüksek, balığın az olmasından dolayı. Tezgahlarda zaten çeşit yok neden fırtınadan dolayı ve havaların çok sıcak gitmesinden kaynaklı. Balığın olmaması sıcaktan bir anda soğudu havalar ve fırtınayla soğudu” şeklinde konuştu.
- Balıkesir’de fırtına balık fiyatlarını vurdu - Kilosu 100 lirayı gören hamsi hedef yükseltti

 Balıkesir’de son günlerde yaşanan yoğun yağış ve fırtına sonrası hamsinin kilosu 100 TL’ye ulaştı.
Diğer balık türlerinde de fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşların balığa olan talebinin düştüğünü belirten esnaf, balığa talebin ortalama yüzde 60 civarında düşüş yaşadığını ifade ettiler. Konuyla ilgili konuşan balıkçı esnafı Seyhan Girey, “Talep yüzde 60 düştü fiyatlardan dolayı. Hamsi 100 TL, sardalya 100 TL fiyatlarımız şu anda yüksek, balığın az olmasından dolayı. Tezgahlarda zaten çeşit yok neden fırtınadan dolayı ve havaların çok sıcak gitmesinden kaynaklı. Balığın olmaması sıcaktan bir anda soğudu havalar ve fırtınayla soğudu” şeklinde konuştu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.