Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir'de aranan 38 şahıs gözaltına alındı

ASAYİŞ 21.01.2024 - 12:46, Güncelleme: 21.01.2024 - 12:46
 

Balıkesir'de aranan 38 şahıs gözaltına alındı

Balıkesir'de aranan 38 şahıs gözaltına alındı
 Balıkesir'de valiliğin koordinasyonunda asayiş polis ekiplerinin hakkında hapis ve arama kararı olan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 38 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Haklarında hapis cezası olan 19 şahıs tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Balıkesir Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğünce; kamu düzeninin devamının sağlanması, suç ve suçlular ile mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanmasına yönelik il merkezi ve tüm ilçeler de eş zamanlı olarak 62 ekip 165 personelin katılımıyla, 62 aranan şahsın adreslerinde yakalanmasına yönelik operasyon sonucunda; 10-20 yıl arası hapis cezası olan 3 şahıs, 0-5 yıl arası hapis cezası olan 16 şahıs ve İfadeye yönelik aranan 19 şahıs olmak üzere, 38 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Adli makamlar hakkında hapis cezası olan 19 şahsı tutuklayarak, cezaevine sevk etti.
Balıkesir'de aranan 38 şahıs gözaltına alındı

 Balıkesir'de valiliğin koordinasyonunda asayiş polis ekiplerinin hakkında hapis ve arama kararı olan şahıslara yönelik yapılan operasyonda 38 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Haklarında hapis cezası olan 19 şahıs tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Balıkesir Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğünce; kamu düzeninin devamının sağlanması, suç ve suçlular ile mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanmasına yönelik il merkezi ve tüm ilçeler de eş zamanlı olarak 62 ekip 165 personelin katılımıyla, 62 aranan şahsın adreslerinde yakalanmasına yönelik operasyon sonucunda; 10-20 yıl arası hapis cezası olan 3 şahıs, 0-5 yıl arası hapis cezası olan 16 şahıs ve İfadeye yönelik aranan 19 şahıs olmak üzere, 38 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Adli makamlar hakkında hapis cezası olan 19 şahsı tutuklayarak, cezaevine sevk etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.