Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR'DE 30 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

ASAYİŞ 07.12.2023 - 21:15, Güncelleme: 07.12.2023 - 21:15
 

BALIKESİR'DE 30 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

BALIKESİR'DE 30 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
Balıkesir’in Edremit ilçesinde polis tarafından yapılan çalışmada 30 düzensiz göçmen ve 4 organizatör yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekip ve görevlilerince yürütülen çalışmalar sonucu Göçmen Kaçakçılığı suçu kapsamında Edremit ilçesinde bir adrese yönelik düzenlenen operasyonda; Balıkesir kıyı şeridini kullanarak Yunanistan’ın Midilli Adası'na yasa dışı yollardan geçiş yapmaya çalışan Afganistan ve İran uyruklu toplam 30 düzensiz göçmen yakalandı. Konu ile ilgili olduğu tespit edilen 4 organizatör hakkında adli tahkikat devam ediyor.
BALIKESİR'DE 30 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Balıkesir’in Edremit ilçesinde polis tarafından yapılan çalışmada 30 düzensiz göçmen ve 4 organizatör yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekip ve görevlilerince yürütülen çalışmalar sonucu Göçmen Kaçakçılığı suçu kapsamında Edremit ilçesinde bir adrese yönelik düzenlenen operasyonda; Balıkesir kıyı şeridini kullanarak Yunanistan’ın Midilli Adası'na yasa dışı yollardan geçiş yapmaya çalışan Afganistan ve İran uyruklu toplam 30 düzensiz göçmen yakalandı. Konu ile ilgili olduğu tespit edilen 4 organizatör hakkında adli tahkikat devam ediyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.