Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR'DE 16 DÜZENSİZ GÖÇMEN VE 3 ORGANİZATÖR YAKALANDI

ASAYİŞ 22.11.2023 - 15:17, Güncelleme: 22.11.2023 - 15:17
 

BALIKESİR'DE 16 DÜZENSİZ GÖÇMEN VE 3 ORGANİZATÖR YAKALANDI

BALIKESİR'DE 16 DÜZENSİZ GÖÇMEN VE 3 ORGANİZATÖR YAKALANDI
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda 16 düzensiz göçmen ve onları yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarmaya çalışan 3 organizatör yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, göçmen kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik olarak yapılan çalışmalarda; Ayvalık ilçesi Küçükköy Mahallesi'nde düzenlenen operasyonel faaliyette 3 organizatör ile birlikte 16 düzensiz göçmen yakalandı. Adli makamlara sevk edilen 3 organizatör tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 16 düzensiz göçmen Bandırma Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.
BALIKESİR'DE 16 DÜZENSİZ GÖÇMEN VE 3 ORGANİZATÖR YAKALANDI

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda 16 düzensiz göçmen ve onları yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarmaya çalışan 3 organizatör yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, göçmen kaçakçılığı ile mücadeleye yönelik olarak yapılan çalışmalarda; Ayvalık ilçesi Küçükköy Mahallesi'nde düzenlenen operasyonel faaliyette 3 organizatör ile birlikte 16 düzensiz göçmen yakalandı. Adli makamlara sevk edilen 3 organizatör tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 16 düzensiz göçmen Bandırma Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.