Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir güne sisle uyandı

YAŞAM 03.01.2024 - 12:50, Güncelleme: 03.01.2024 - 12:50
 

Balıkesir güne sisle uyandı

Balıkesir güne sisle uyandı
Balıkesir’de gece saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayan yoğun sis, sabah saatlerinde de etkisini sürdürdü. Balıkesir’de dün akşam saatlerinde yağan sağanak yağışın ardından etkili olmaya başlayan sis ve pusu sabah saatlerinde de devam etti. Sis ve pusu nedeniyle yer yer görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü. Balıkesir Valiliği sürücüleri yoğun sis ve pusu nedeniyle yaşanabilecek kazalar konusunda uyardı.
Balıkesir güne sisle uyandı

Balıkesir’de gece saatlerinden itibaren etkisin i göstermeye başlayan yoğun sis, sabah saatlerinde de etkisin i sürdürdü.
Balıkesir’de dün akşam saatlerinde yağan sağanak yağışın ardından etkil i olmaya başlayan sis ve pusu sabah saatlerinde de devam etti. Sis ve pusu nedeniyle yer yer görüş mesafes i 30 metreye kadar düştü. Balıkesir Valiliğ i sürücüler i yoğun sis ve pusu nedeniyle yaşanabilecek kazalar konusunda uyardı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.