Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayvalık'ta hasar tespit ve su tahliye çalışmaları sürüyor

ASAYİŞ 16.01.2024 - 15:53, Güncelleme: 16.01.2024 - 15:53
 

Ayvalık'ta hasar tespit ve su tahliye çalışmaları sürüyor

Ayvalık'ta hasar tespit ve su tahliye çalışmaları sürüyor
 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen dere taşkınları sonrasında yaşanan su baskınlarında hasar tespit ve su tahliye çalışmaları sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Ayvalık'ın Telli Kavak mevkiinde, Nikita Deresi’nin taşması nedeniyle meydana gelen su baskınları sonrasında bölgede Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, AFAD, Karayolları ekipleri, polis ve jandarma ekipleri bölgede hızlı bir çalışma başlattı. Ekipler bir yanda su tahliye çalışması gerçekleştirirken, bir yanda da su baskınına uğrayan zeytinyağı fabrikaları, iş yerleri ve konutlarda hasar tespit çalışmalarına başlanıldı.
Ayvalık'ta hasar tespit ve su tahliye çalışmaları sürüyor

 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen dere taşkınları sonrasında yaşanan su baskınlarında hasar tespit ve su tahliye çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, Ayvalık'ın Telli Kavak mevkiinde, Nikita Deresi’nin taşması nedeniyle meydana gelen su baskınları sonrasında bölgede Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, AFAD, Karayolları ekipleri, polis ve jandarma ekipleri bölgede hızlı bir çalışma başlattı. Ekipler bir yanda su tahliye çalışması gerçekleştirirken, bir yanda da su baskınına uğrayan zeytinyağı fabrikaları, iş yerleri ve konutlarda hasar tespit çalışmalarına başlanıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.