Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir’de sel suları köy yollarına zarar verdi

ASAYİŞ 16.01.2024 - 15:50, Güncelleme: 16.01.2024 - 15:50
 

Balıkesir’de sel suları köy yollarına zarar verdi

Balıkesir’de sel suları köy yollarına zarar verdi
Burhaniye ilçesinde, gece boyu aralıklarla yağan yağmur Karınca deresini taşırırken, bazı köy yollarına da zarar verdi. Burhaniye Belediyesi zarar gören yollarda çalışma başlattı. Burhaniye’de, gece boyu aralıklarla yağan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Madra dağından doğan Karınca deresi bazı yerlerde taşarken, köy yollarını da bozdu. Karadere köyünde Karınca deresi köy içindeki yolun altını oyarken, Subeylidere köyünde ise köprüyü aşan sel suları yolu çamura çevirdi. Bazı araçlar çamura saplanırken, belediye ekipleri yolları tamir etmek için çalışma başlattı.
Balıkesir’de sel suları köy yollarına zarar verdi

Burhaniye ilçesinde, gece boyu aralıklarla yağan yağmur Karınca deresini taşırırken, bazı köy yollarına da zarar verdi. Burhaniye Belediyesi zarar gören yollarda çalışma başlattı.
Burhaniye’de, gece boyu aralıklarla yağan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Madra dağından doğan Karınca deresi bazı yerlerde taşarken, köy yollarını da bozdu. Karadere köyünde Karınca deresi köy içindeki yolun altını oyarken, Subeylidere köyünde ise köprüyü aşan sel suları yolu çamura çevirdi. Bazı araçlar çamura saplanırken, belediye ekipleri yolları tamir etmek için çalışma başlattı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.