Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ANKARA’DAN BÜYÜKŞEHİR’E NET MESAJ!

SİYASET 19.10.2023 - 15:27, Güncelleme: 19.10.2023 - 15:27
 

ANKARA’DAN BÜYÜKŞEHİR’E NET MESAJ!

ANKARA’DAN BÜYÜKŞEHİR’E NET MESAJ!
ANKARA’DAN BÜYÜKŞEHİR’E NET MESAJ! Geçtiğimiz günlerde yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı olarak seçilen Erden Köybaşı ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya çıkarma yaptılar. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun makamına da konuk olan İl Örgütü, “Biriz, birlikteyiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız” mesajını verdiler. Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı olarak seçilen Erden Köybaşı ile yönetim kurulu üyeleri, düzenledikleri ziyaret kapsamında siyasetin kalbinin attığı Ankara’ya gittiler. Ankara programına ilk olarak Anıtkabir ziyareti ile başlayan İl Örgütü, burada ellerindeki karanfillerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve İsmet İnönü’nün huzuruna çıktılar. Anıtkabir ziyaretine Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’da eşlik ederken, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Atamıza; çağdaş, demokratik, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti yolunda mücadelemizi sürdüreceğimize söz verdik. Cumhuriyetimizin, Atatürk devrimlerinin, Cumhuriyet Halk Partimizin yılmaz askerleriyiz!” dedi. GRUP TOPLANTISI İZLENDİ, VEKİLLER ZİYARET EDİLDİ Anıtkabir ziyaretinin ardından programa Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam edildi. İlk olarak CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun düzenlediği grup toplantısını izleyen İl Örgütü, ardından Balıkesir Milletvekilleri Serkan Sarı ve Ensar Aytekin’in meclisteki odalarına ziyarette bulundu. Ensar Aytekin, yaptığı paylaşımda; “TBMM’de Balıkesir Milletvekilimiz Serkan Sarı ile birlikte Balıkesir İl Örgütümüzü ağırlıyoruz. İl Başkanımız Erden Köybaşı ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. Vekil Serkan Sarı ise; “TBMM’de İl Başkanımız Erden Köybaşı ve yönetim kurulu üyelerimizi ağırladık. Yerel seçimlere dair çalışmalarımızı değerlendirdik ve planlamalar oluşturduk. Nazik ziyaretleri için Balıkesir İl Örgütümüze teşekkür ediyorum. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız!” GENEL BAŞKANA SÖZ VERİLDİ! Ankara programının son kısmında ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret eden Balıkesir İl Örgütü, Kılıçdaroğlu ile keyifli bir sohbet geçirdi. Balıkesir’deki siyasi durumun ele alındığı konuşmalarda yerel seçimlere dair önemli veriler paylaşıldı. Konuşmalarda “Balıkesir İl Örgütü olarak yerel seçime hazırız” diyen İl Başkanı Erden Köybaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılması konusunda söz verdi. Ziyarete katılım gösteren Milletvekili Serkan Sarı ise; “Güçlü örgütümüzle el ele vereceğiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne 6 oklu bayrağımızı dikeceğiz. Biz buna inanıyoruz” ifadelerini kullandı. YÖRESEL ÜRÜNLER TAKDİM EDİLDİ Gerçekleştirilen ziyarette Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Balıkesir yöresinden yetişen ürünler takdim edildi. Zeytin yağından, sabununa kadar birçok ürünün bulunduğu sepeti gören Kemal Kılıçdaroğlu, İl Örgütüne teşekkürlerini iletti.
ANKARA’DAN BÜYÜKŞEHİR’E NET MESAJ!

ANKARA’DAN BÜYÜKŞEHİR’E NET MESAJ!

Geçtiğimiz günlerde yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı olarak seçilen Erden Köybaşı ve yönetim kurulu üyeleri Ankara’ya çıkarma yaptılar. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun makamına da konuk olan İl Örgütü, “Biriz, birlikteyiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız” mesajını verdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı olarak seçilen Erden Köybaşı ile yönetim kurulu üyeleri, düzenledikleri ziyaret kapsamında siyasetin kalbinin attığı Ankara’ya gittiler. Ankara programına ilk olarak Anıtkabir ziyareti ile başlayan İl Örgütü, burada ellerindeki karanfillerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve İsmet İnönü’nün huzuruna çıktılar. Anıtkabir ziyaretine Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’da eşlik ederken, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Atamıza; çağdaş, demokratik, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti yolunda mücadelemizi sürdüreceğimize söz verdik. Cumhuriyetimizin, Atatürk devrimlerinin, Cumhuriyet Halk Partimizin yılmaz askerleriyiz!” dedi.

GRUP TOPLANTISI İZLENDİ, VEKİLLER ZİYARET EDİLDİ

Anıtkabir ziyaretinin ardından programa Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam edildi. İlk olarak CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun düzenlediği grup toplantısını izleyen İl Örgütü, ardından Balıkesir Milletvekilleri Serkan Sarı ve Ensar Aytekin’in meclisteki odalarına ziyarette bulundu. Ensar Aytekin, yaptığı paylaşımda; “TBMM’de Balıkesir Milletvekilimiz Serkan Sarı ile birlikte Balıkesir İl Örgütümüzü ağırlıyoruz. İl Başkanımız Erden Köybaşı ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. Vekil Serkan Sarı ise; “TBMM’de İl Başkanımız Erden Köybaşı ve yönetim kurulu üyelerimizi ağırladık. Yerel seçimlere dair çalışmalarımızı değerlendirdik ve planlamalar oluşturduk. Nazik ziyaretleri için Balıkesir İl Örgütümüze teşekkür ediyorum. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız!”

GENEL BAŞKANA SÖZ VERİLDİ!

Ankara programının son kısmında ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret eden Balıkesir İl Örgütü, Kılıçdaroğlu ile keyifli bir sohbet geçirdi. Balıkesir’deki siyasi durumun ele alındığı konuşmalarda yerel seçimlere dair önemli veriler paylaşıldı. Konuşmalarda “Balıkesir İl Örgütü olarak yerel seçime hazırız” diyen İl Başkanı Erden Köybaşı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kazanılması konusunda söz verdi. Ziyarete katılım gösteren Milletvekili Serkan Sarı ise; “Güçlü örgütümüzle el ele vereceğiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne 6 oklu bayrağımızı dikeceğiz. Biz buna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

YÖRESEL ÜRÜNLER TAKDİM EDİLDİ

Gerçekleştirilen ziyarette Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Balıkesir yöresinden yetişen ürünler takdim edildi. Zeytin yağından, sabununa kadar birçok ürünün bulunduğu sepeti gören Kemal Kılıçdaroğlu, İl Örgütüne teşekkürlerini iletti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.