Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKP'nin milyonlarca lira harcadığı Millet Bahçesi harabeye döndü

SİYASET 30.08.2023 - 22:09, Güncelleme: 31.08.2023 - 17:33
 

AKP'nin milyonlarca lira harcadığı Millet Bahçesi harabeye döndü

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, 2018 yılında milyonlarca lira harcanarak yapılan Mill et Bahçesi harabeye döndü. Alanda ince leme yapan İYİ Parti Genel Başkan Baş danışmanı ve Balıkesir Milletvekili Turha n Çömez, "Yapımı için bugünkü değeri ile 30 milyon TL harcanmış ve birileri zen gin edilmiş. Böyle mi olacaktı Türkiye Yüzyılı?" diyerek tepkisini dile getirdi.
Balıkesir'in İvrindi ilçesinde AKP'nin mily onlarca lira harcadığı Millet Bahçesi hara beye döndü.  "BİRİLERİ ZENGİN EDİLMİŞ" Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, İvrindi İlçe Başkanı Engin Lapanta ile bir likte AKP'nin yaptığı İvrindi Millet Bahçe sini gezen İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, "Yatan, çalışmayan ve ha rabeye dönmüş bir millet bahçesi ile kar şılaştık. Yapımı için bugünkü değeri ile 30 milyon TL harcanmış ve birileri zen gin edilmiş. Böyle mi olacaktı Türkiye Yüzyılı?" diyerek tepkisini dile getirdi.  "KADINLAR MESCİDİ ADETA ÇÖPLÜK HALİNE GELMİŞ"   Millet Bahçesi girişinde, parçalanmış olan 'Balıkesir Büyükşehir Belediyesi' yazısını gösteren Çömez, "Kadınların mescidinin duvarları sprey boyalar ile boyanmış. Son derece çirkin bir görüntü. İçerisi ise kullanılamaz bir halde. Seccadeler atılmış vaziyette. Maalesef çöplük hâline gelmiş. Son derece vahim bir durumda" dedi. "OFİSLER MEZBELELİK OLMUŞ" Millet Bahçesi'nin son derece bakımsız ve ilgisiz olduğunu belirten Çömez, ofis olarak kullanılan alanların ise metruk ve mezbelelik hâlde olduğunu söyledi.  "OY TALEP ETTİĞİ MİLLET BAHÇESİ" Burasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alayla, valayla tanıttığı, bunun üzerinden siyaset yaparak, oy talep ettiği Millet Bahçesi diyen Çömez, şöyle konuştu; "Peki bu Millet Bahçesi'ne ne kadar para ödendi büyükşehir belediyesi tarafından.  2018 yılında yapılan bu Millet Bahçesi'ne  bugünün dolar kuru ile tam 1 milyon dolar para harcandı. 28-30 milyon lira.  Bununla neler yapılırdı; köylünün sulama kaneletleri yapılırdı. Okullar yapılırdı. Sağlık hizmetleri ile ilgili önemli şeyler yapılırdı. Biz park-bahçe yapılmasın demiyoruz. Fakat bu yapılan ve dünya kadar para harcanan, hiç kullanılmayan, mezbelelik hale dönmüş bu Millet Bahçesi'nin, aslında lüzumsuz, gereksiz, göz boyamak için yapılan bir proje." "NE KEK VAR, NE ÇAY VAR" "Biz maalesef bugün burada yatıp yuvarlanan kimseyi göremedik. Ne kek var, ne çay var, ne yatıp yuvarlanan var. Ama var olan birşey var; ucube bir sistem, Türk milletinin alın teri olan vergilerinin toplandığı ve mahvedildiği anlayış. Maalesef Türkiye 21 yıldır bu anlayış ile yönetiliyor. İşte size Türkiye Yüzyılı. Türkiye'yi ne hâle getireceğinin de bir göstergesi."  "İYİ KADROLARI GELDİĞİNDE DÜZELECEK"   "Dünyanın en bereketli toprakları, en vefakar, en çalışkan insanların yaşadığı bir ülke burası. Maalesef biz; büyük bolluk ve zenginlik içerisinde, yoklukta yaşıyoruz. Bunun da temel sebebi Türkiye'nin kötü yönetilmesi, bu tek adam rejiminin altında inim inim inlemesi. Bunların hepsinin çözümü var. Bu milletin asil ve yurtsever çocukları, vizyoner, çalışkan, ahlâklı ve sadece millet için siyaset yapanları, iyi insanları, iyi kadroları, İYİ Parti kadroları bu ülkede iktidara geldiğinde, düzelecek ve Türkiye yeni bir nefes alacak."
Balıkesir'in İvrindi ilçesinde, 2018 yılında milyonlarca lira harcanarak yapılan Mill et Bahçesi harabeye döndü. Alanda ince leme yapan İYİ Parti Genel Başkan Baş danışmanı ve Balıkesir Milletvekili Turha n Çömez, "Yapımı için bugünkü değeri ile 30 milyon TL harcanmış ve birileri zen gin edilmiş. Böyle mi olacaktı Türkiye Yüzyılı?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde AKP'nin mily onlarca lira harcadığı Millet Bahçesi hara beye döndü. 

"BİRİLERİ ZENGİN EDİLMİŞ"

Balıkesir İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, İvrindi İlçe Başkanı Engin Lapanta ile bir likte AKP'nin yaptığı İvrindi Millet Bahçe sini gezen İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, "Yatan, çalışmayan ve ha rabeye dönmüş bir millet bahçesi ile kar şılaştık. Yapımı için bugünkü değeri ile 30 milyon TL harcanmış ve birileri zen gin edilmiş. Böyle mi olacaktı Türkiye Yüzyılı?" diyerek tepkisini dile getirdi. 

"KADINLAR MESCİDİ ADETA ÇÖPLÜK HALİNE GELMİŞ"
 
Millet Bahçesi girişinde, parçalanmış olan 'Balıkesir Büyükşehir Belediyesi' yazısını gösteren Çömez, "Kadınların mescidinin duvarları sprey boyalar ile boyanmış. Son derece çirkin bir görüntü. İçerisi ise kullanılamaz bir halde. Seccadeler atılmış vaziyette. Maalesef çöplük hâline gelmiş. Son derece vahim bir durumda" dedi.

"OFİSLER MEZBELELİK OLMUŞ"

Millet Bahçesi'nin son derece bakımsız ve ilgisiz olduğunu belirten Çömez, ofis olarak kullanılan alanların ise metruk ve mezbelelik hâlde olduğunu söyledi. 

"OY TALEP ETTİĞİ MİLLET BAHÇESİ"

Burasının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alayla, valayla tanıttığı, bunun üzerinden siyaset yaparak, oy talep ettiği Millet Bahçesi diyen Çömez, şöyle konuştu;

"Peki bu Millet Bahçesi'ne ne kadar para ödendi büyükşehir belediyesi tarafından.  2018 yılında yapılan bu Millet Bahçesi'ne  bugünün dolar kuru ile tam 1 milyon dolar para harcandı. 28-30 milyon lira. 

Bununla neler yapılırdı; köylünün sulama kaneletleri yapılırdı. Okullar yapılırdı. Sağlık hizmetleri ile ilgili önemli şeyler yapılırdı. Biz park-bahçe yapılmasın demiyoruz. Fakat bu yapılan ve dünya kadar para harcanan, hiç kullanılmayan, mezbelelik hale dönmüş bu Millet Bahçesi'nin, aslında lüzumsuz, gereksiz, göz boyamak için yapılan bir proje."

"NE KEK VAR, NE ÇAY VAR"

"Biz maalesef bugün burada yatıp yuvarlanan kimseyi göremedik. Ne kek var, ne çay var, ne yatıp yuvarlanan var. Ama var olan birşey var; ucube bir sistem, Türk milletinin alın teri olan vergilerinin toplandığı ve mahvedildiği anlayış. Maalesef Türkiye 21 yıldır bu anlayış ile yönetiliyor. İşte size Türkiye Yüzyılı. Türkiye'yi ne hâle getireceğinin de bir göstergesi." 

"İYİ KADROLARI GELDİĞİNDE DÜZELECEK"
 
"Dünyanın en bereketli toprakları, en vefakar, en çalışkan insanların yaşadığı bir ülke burası. Maalesef biz; büyük bolluk ve zenginlik içerisinde, yoklukta yaşıyoruz. Bunun da temel sebebi Türkiye'nin kötü yönetilmesi, bu tek adam rejiminin altında inim inim inlemesi. Bunların hepsinin çözümü var. Bu milletin asil ve yurtsever çocukları, vizyoner, çalışkan, ahlâklı ve sadece millet için siyaset yapanları, iyi insanları, iyi kadroları, İYİ Parti kadroları bu ülkede iktidara geldiğinde, düzelecek ve Türkiye yeni bir nefes alacak."

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.