Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ak Parti yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyor

SİYASET 09.11.2023 - 13:47, Güncelleme: 09.11.2023 - 13:47
 

Ak Parti yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyor

Ak Parti yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyor
Ak Parti yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyor AK Parti İl Başkanlığı İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısı yoğun gündemli olarak Balıkesir Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi. AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına; AK Parti İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları ve İlçe Koordinatörleri katıldı. Vahdettin Çiftçi: Tüm insanlığı Filistin’deki soykırımı ve vahşeti durdurmaya davet ediyoruz AK Parti Balıkesir İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi toplantıda yaptığı konuşmada; İsrail tarafından Filistin Gazze’de bir aydır yürütülen soykırım karşısında dünya insanlığının sessiz kalmasına ve İsrail’in uyguladığı vahşete sessiz kalınmasına tepki göstererek, yapılan bu katliamı şiddetle kınadıklarını ve tüm insanlığı bu vahşeti ve soykırımı durdurmaya davet ettiklerini söyledi. Çiftçi konuşmasında; “Öncelikle 9 bini geçen Filistinli kardeşimiz bu vahşette hayatını kaybetti. Rabbimden hepsine rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Bir insan olarak sivillere yönelik yapılan bu saldırıları kabul etmemiz mümkün değil. Terör devleti İsrail’in bir an önce bu vahşete ve soykırıma son vermesi için tüm insanlığı göreve davet ediyorum. Tarihi bağlarımızın olan Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Çiftçi: “Ak Parti Balıkesir yerel seçimlere hazır” 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine yönelik AK Parti Balıkesir Teşkilatı olarak hazır olduklarını belirten AK Parti İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi, bugün İlçe Başkanlarımızla yerel seçimlere yönelik yapılacak olan çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi. AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur’a teşekkür eden İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi 31 Mart’ta yerel seçimleri tekrar kazanacaklarını, güçlü adaylarla seçimlere gireceklerini söyledi.  
Ak Parti yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyor

Ak Parti yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyor

AK Parti İl Başkanlığı İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısı yoğun gündemli olarak Balıkesir Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına; AK Parti İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları ve İlçe Koordinatörleri katıldı.

Vahdettin Çiftçi: Tüm insanlığı Filistin’deki soykırımı ve vahşeti durdurmaya davet ediyoruz
AK Parti Balıkesir İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi toplantıda yaptığı konuşmada; İsrail tarafından Filistin Gazze’de bir aydır yürütülen soykırım karşısında dünya insanlığının sessiz kalmasına ve İsrail’in uyguladığı vahşete sessiz kalınmasına tepki göstererek, yapılan bu katliamı şiddetle kınadıklarını ve tüm insanlığı bu vahşeti ve soykırımı durdurmaya davet ettiklerini söyledi. Çiftçi konuşmasında; “Öncelikle 9 bini geçen Filistinli kardeşimiz bu vahşette hayatını kaybetti. Rabbimden hepsine rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Bir insan olarak sivillere yönelik yapılan bu saldırıları kabul etmemiz mümkün değil. Terör devleti İsrail’in bir an önce bu vahşete ve soykırıma son vermesi için tüm insanlığı göreve davet ediyorum. Tarihi bağlarımızın olan Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çiftçi: “Ak Parti Balıkesir yerel seçimlere hazır”
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine yönelik AK Parti Balıkesir Teşkilatı olarak hazır olduklarını belirten AK Parti İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi, bugün İlçe Başkanlarımızla yerel seçimlere yönelik yapılacak olan çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini söyledi. AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur’a teşekkür eden İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi 31 Mart’ta yerel seçimleri tekrar kazanacaklarını, güçlü adaylarla seçimlere gireceklerini söyledi.
 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.