Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADRAFEST

GÜNDEM 10.08.2023 - 13:57, Güncelleme: 10.08.2023 - 13:57
 

ADRAFEST

Altı bin yıllık geçmişe sahip Ören Tepe ve üzerinde yaşayan doku içerisinde kendini göstermeye başlayan Adramytteion Antik Kenti ve Körfez Değerleri, ilk kez düzenlenen ADRA’FEST ile sesini duyuracak
ADRA’FEST, 13-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında Burhaniye-Ören’de, dünyaca ünlü keman sanatçısı Cihat Aşkın’ın sanat yönetmenliğinde gerçekleştirilecek. Türkiye’den ve Dünya’dan değerli sanatçıların genç müzisyenlerle deneyimlerini paylaşacağı orkestra kampından, konserlerden ve panelden oluşan ADRA’FEST, Adramytteion Antik Kenti ve çevre kültürel değerlerinin farkındalığı amacında, Ören-Adramytteion Antik Kenti Kültür Turizm ve Doğa Derneği’nin yürütücülüğünde düzenleniyor. Etkinlik, Balıkesir’de Burhaniye’nin Ören Mahallesi altında korunagelen, Antik Çağ’ın başlıca ticaret ve yargı merkezi olarak Edremit Körfezi’ne adını veren ve Adramytteion Araştırmaları ekibinin güncel çalışmalarıyla birçok yapısını tespit edip gün ışığına çıkarmaya başladığı Adramytteion Antik Kenti ve ayrıca Körfez sahasında birçok temada tespit ve belgelemelerini yaptığı kültür varlıklarının korunması için farkındalık yaratmak amacında.
Altı bin yıllık geçmişe sahip Ören Tepe ve üzerinde yaşayan doku içerisinde kendini göstermeye başlayan Adramytteion Antik Kenti ve Körfez Değerleri, ilk kez düzenlenen ADRA’FEST ile sesini duyuracak

ADRA’FEST, 13-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında Burhaniye-Ören’de, dünyaca ünlü keman sanatçısı Cihat Aşkın’ın sanat yönetmenliğinde gerçekleştirilecek. Türkiye’den ve Dünya’dan değerli sanatçıların genç müzisyenlerle deneyimlerini paylaşacağı orkestra kampından, konserlerden ve panelden oluşan ADRA’FEST, Adramytteion Antik Kenti ve çevre kültürel değerlerinin farkındalığı amacında, Ören-Adramytteion Antik Kenti Kültür Turizm ve Doğa Derneği’nin yürütücülüğünde düzenleniyor.

Etkinlik, Balıkesir’de Burhaniye’nin Ören Mahallesi altında korunagelen, Antik Çağ’ın başlıca ticaret ve yargı merkezi olarak Edremit Körfezi’ne adını veren ve Adramytteion Araştırmaları ekibinin güncel çalışmalarıyla birçok yapısını tespit edip gün ışığına çıkarmaya başladığı Adramytteion Antik Kenti ve ayrıca Körfez sahasında birçok temada tespit ve belgelemelerini yaptığı kültür varlıklarının korunması için farkındalık yaratmak amacında.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.