Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİ OKUL MÜDÜRÜ Mustafa bey…

DİĞER 28.03.2024 - 18:04, Güncelleme: 28.03.2024 - 21:05
 

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİ OKUL MÜDÜRÜ Mustafa bey…

15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİ OKUL MÜDÜRÜ Mustafa bey…
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARI DİYE BİR MEVZUATI VAR! AMA BU MEVZUATA UYGUN HAREKET ETMEK ÇOK ÖNEMLİ. VE BU İŞ TAKİBİ ÖZELLİKLE MÜDÜRLERE DÜŞER. MÜDÜRÜM BU MEVZUATI BİLİYORSUNUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.   Konuyu çok dağıtmamak adına şimdi size bir soru soracağız. Sorunun sorulmasına neden olan yer 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi. Bize eksik veri geliyor denilen yer. Ben işimi iyi yaparım. Merak etmeyin. Sorumuz şu şekilde; Milli Eğitim Bakanlığının 80 sayılı Talim Terbiye Kurulu kararına aykırı şekilde Demokrasi ve İnsan Hakları dersine Coğrafya öğretmeni müdür neden girer? Tarih Öğretmenlerinin maaş karşılığı girmesi gereken Demokrasi ve İnsan Hakları dersine neden izin verilmez veya giremez? a) Okul  müdürü  Mustafa UZANÇ’ın  80 sayılı Talim Terbiye Kurulu kararından haberi olmadığından b) Okulda Tarih öğretmeni olmadığından c) İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ek ders ücret onayında Milli Eğitim Eğitim Bakanlığı mevzuatına aykırı olarak girmesine onay verdiğinden d) Okul müdürü branşı Coğrafya dersi okulda olsa da kendisi en iyisini bileceğinden bu derse girmeyi uygun bulduğundan e) Bu konuyu çok tartışmaya gerek yoktur. Zaten müdür fiilen zaten Demokrasi ve İnsan Hakları dersine  girmediğinden hiçbir sorun yoktur. Sorumuzun elbette  doğru bir cevabı vardır. İnanın tahminlerinizi almayı çok isterim ama o kadar zamanımız yok. Ama bir fikir verelim; Konunun ayrıntılı incelemesi yapıldığında doğru cevabı DERSE GİRMESİ GEREKTİĞİ SINIFTAKİ ÖĞRENCİLER yardımıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerince bulunacağına inanıyoruz. Diğer gündeme getirdiğimiz sorunlarla birlikte umut ediyoruz ayrıntılı diğer sorularımızı sormak zorunda kalmayız …Bu işin bir diğer kısmı aman Allahım sen yardım et…      İnsan ne yaparsa kendine yapar;  ‘’Zaten herkes ayağının takılacağı o melun taşı kendi içinde taşımaz mı?” Ah be hocam zamanında tedbirli olsaydın bunlar olmazdı. Geç kalmak her zaman iyi değildir.   Haber: Mustafa GÖKÇE
15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİ OKUL MÜDÜRÜ Mustafa bey…

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TALİM VE TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI ÖĞRETMENLİK ALANLARI, ATAMA VE DERS OKUTMA ESASLARI DİYE BİR MEVZUATI VAR! AMA BU MEVZUATA UYGUN HAREKET ETMEK ÇOK ÖNEMLİ. VE BU İŞ TAKİBİ ÖZELLİKLE MÜDÜRLERE DÜŞER. MÜDÜRÜM BU MEVZUATI BİLİYORSUNUZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

 

Konuyu çok dağıtmamak adına şimdi size bir soru soracağız. Sorunun sorulmasına neden olan yer 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi. Bize eksik veri geliyor denilen yer. Ben işimi iyi yaparım. Merak etmeyin.

Sorumuz şu şekilde; Milli Eğitim Bakanlığının 80 sayılı Talim Terbiye Kurulu kararına aykırı şekilde Demokrasi ve İnsan Hakları dersine Coğrafya öğretmeni müdür neden girer? Tarih Öğretmenlerinin maaş karşılığı girmesi gereken Demokrasi ve İnsan Hakları dersine neden izin verilmez veya giremez?

a) Okul  müdürü  Mustafa UZANÇ’ın  80 sayılı Talim Terbiye Kurulu kararından haberi olmadığından

b) Okulda Tarih öğretmeni olmadığından

c) İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ek ders ücret onayında Milli Eğitim Eğitim Bakanlığı mevzuatına aykırı olarak girmesine onay verdiğinden

d) Okul müdürü branşı Coğrafya dersi okulda olsa da kendisi en iyisini bileceğinden bu derse girmeyi uygun bulduğundan

e) Bu konuyu çok tartışmaya gerek yoktur. Zaten müdür fiilen zaten Demokrasi ve İnsan Hakları dersine  girmediğinden hiçbir sorun yoktur.

Sorumuzun elbette  doğru bir cevabı vardır. İnanın tahminlerinizi almayı çok isterim ama o kadar zamanımız yok. Ama bir fikir verelim; Konunun ayrıntılı incelemesi yapıldığında doğru cevabı DERSE GİRMESİ GEREKTİĞİ SINIFTAKİ ÖĞRENCİLER yardımıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerince bulunacağına inanıyoruz. Diğer gündeme getirdiğimiz sorunlarla birlikte umut ediyoruz ayrıntılı diğer sorularımızı sormak zorunda kalmayız …Bu işin bir diğer kısmı aman Allahım sen yardım et…

     İnsan ne yaparsa kendine yapar;  ‘’Zaten herkes ayağının takılacağı o melun taşı kendi içinde taşımaz mı?” Ah be hocam zamanında tedbirli olsaydın bunlar olmazdı. Geç kalmak her zaman iyi değildir.

 

Haber: Mustafa GÖKÇE

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.