Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MAL VARLIĞINIZI NEDEN AÇIKLAMIYORSUNUZ?

DİĞER 28.03.2024 - 18:00, Güncelleme: 28.03.2024 - 18:00
 

MAL VARLIĞINIZI NEDEN AÇIKLAMIYORSUNUZ?

MAL VARLIĞINIZI NEDEN AÇIKLAMIYORSUNUZ?
Seçime artık günler kaldı. Son anlar, son propagandalar, son duyurulular yapılıyor. Ama nedense adaylar mal varlığını açıklamıyor. Vatandaş bütün adaylardan bu açıklama bekleniyor ama özellikle 5 yıldır Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı yapan Yücel YILMAZ ile yönetim takımında yer alanlar mal varlığını neden açıklamıyorlar, gizledikleri bir şey mi var, şeffaf olmak onlar için daha yararlı olmaz mı gibi bir sürü soru soruluyor. Vatandaşın merakı var neden açıklanmıyor diye. Yücel beyin ticaret yaptığını herkes biliyor. Zaten kendisi bir çok ortamda bunu dile getiriyor. Ben iyi tüccarım diye anlatıp duruyor. Belki diğerleri de ticaret yapıyordur. Buraya kadar sorun yok. Ticaretini yapmaya devam etsin. Ama 5 yıldır büyükşehiri yönetiyor olması nedeni ile acaba diye insanın aklında soru işareti ortaya çıkıyor? Yücel bey neden mal varlığınızı açıklamıyorsunuz? Bakın Ankara adayı açıkladı. Sen neden çekiniyorsun? Bu arada sadece sizin değil ekibinizde ki makam sahiplerinin de açıklaması da gerekli? Halktan korkmayın, çıkın mal varlığınızı açıklayın, hatta gazetelere ilan verin bizim mal varlığımız budur diye…   Haber: Mustafa GÖKÇE
MAL VARLIĞINIZI NEDEN AÇIKLAMIYORSUNUZ?

Seçime artık günler kaldı. Son anlar, son propagandalar, son duyurulular yapılıyor. Ama nedense adaylar mal varlığını açıklamıyor.

Vatandaş bütün adaylardan bu açıklama bekleniyor ama özellikle 5 yıldır Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı yapan Yücel YILMAZ ile yönetim takımında yer alanlar mal varlığını neden açıklamıyorlar, gizledikleri bir şey mi var, şeffaf olmak onlar için daha yararlı olmaz mı gibi bir sürü soru soruluyor. Vatandaşın merakı var neden açıklanmıyor diye.

Yücel beyin ticaret yaptığını herkes biliyor. Zaten kendisi bir çok ortamda bunu dile getiriyor. Ben iyi tüccarım diye anlatıp duruyor. Belki diğerleri de ticaret yapıyordur. Buraya kadar sorun yok. Ticaretini yapmaya devam etsin. Ama 5 yıldır büyükşehiri yönetiyor olması nedeni ile acaba diye insanın aklında soru işareti ortaya çıkıyor?

Yücel bey neden mal varlığınızı açıklamıyorsunuz? Bakın Ankara adayı açıkladı. Sen neden çekiniyorsun?

Bu arada sadece sizin değil ekibinizde ki makam sahiplerinin de açıklaması da gerekli?

Halktan korkmayın, çıkın mal varlığınızı açıklayın, hatta gazetelere ilan verin bizim mal varlığımız budur diye…

 

Haber: Mustafa GÖKÇE

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.