Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ZABITA PAZARYERLERİNİ DENETLİYOR

GÜNDEM 24.11.2022 - 17:23, Güncelleme: 24.11.2022 - 17:23
 

ZABITA PAZARYERLERİNİ DENETLİYOR

Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede kurulan semt pazarlarında denetlemelerini aralıksız sürdürüyor.
Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede kurulan semt pazarlarında denetlemelerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta ekipleri denetimler kapsamında tezgah, etiket ve tartı kontrollerini yapıyor. Burhaniye’de kurulan semt pazarlarındaki alışverişlerin sağlıklı ve güvenli şekilde yapılması için denetimler yapan Burhaniye Belediye Zabıtası, fiyat etiketi, tartı kontrolleri ve tezgahların nizamını kontrol ediyor.  Tezgahtarlara satışı yapılan her ürünün etiketinin bulunması konusunda uyarıda bulunulurken, tartı aletlerini doğru çalışıp çalışmadığı da denetleniyor.  Vatandaşların da şikayetlerini ele alan Zabıta Müdürlüğü, pazaryerlerinde kurallara uymayan esnafa da Encümen kararları doğrultusunda idari yaptırım uyguluyor.
Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede kurulan semt pazarlarında denetlemelerini aralıksız sürdürüyor.

Burhaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede kurulan semt pazarlarında denetlemelerini aralıksız sürdürüyor. Zabıta ekipleri denetimler kapsamında tezgah, etiket ve tartı kontrollerini yapıyor.

Burhaniye’de kurulan semt pazarlarındaki alışverişlerin sağlıklı ve güvenli şekilde yapılması için denetimler yapan Burhaniye Belediye Zabıtası, fiyat etiketi, tartı kontrolleri ve tezgahların nizamını kontrol ediyor.  Tezgahtarlara satışı yapılan her ürünün etiketinin bulunması konusunda uyarıda bulunulurken, tartı aletlerini doğru çalışıp çalışmadığı da denetleniyor. 

Vatandaşların da şikayetlerini ele alan Zabıta Müdürlüğü, pazaryerlerinde kurallara uymayan esnafa da Encümen kararları doğrultusunda idari yaptırım uyguluyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.