Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YİNE EDREMİT YİNE SATIŞ

SİYASET 23.03.2023 - 18:16, Güncelleme: 23.03.2023 - 18:16
 

YİNE EDREMİT YİNE SATIŞ

YİNE EDREMİT YİNE SATIŞ
Geçen yılın son haftalarında Edremit Belediyesi tarafından 150 Milyonluk ihale yapıyor diye haber yapmıştık. Bu haberimizi de Edremit Belediyesi tarafından yapılan duyurulara dayandırarak yapmıştık. İhalelerin toplamı 150 Milyonu buluyordu. 2023 yılı ilk dönemindeyiz ve Edremit Belediyesi yine satışlara başladı. Edremit halkına hayırlı olsun. Ama Selman Hasan ASLAN’a sormak lazım. Başkan geçen yıl dünyaları sattın, bu yılın ilk döneminde hemen satışlara başladın. Ne oluyor, nedir bu satışlar? Geçen yılın ihalelerinden gelen paralar ne oldu, nereye harcandı? Vatandaş merak ediyor. bu satışlar neden dolayı yapılıyor, paralar nerelere harcanıyor, kimlere ne iş veriliyor? 2023 bütçesi 1 milyarın üzerinde bir rakam olarak açıklandı ama diğer taraftan satışlar başladı neden? Bu bütçe seçim bütçesi mi? Kredi durumunuzu şimdilik bilmiyoruz ama az kaldı ona da ulaşacağız. Ulaşınca bu kadar kredi ne için kullanıldı diye sorarız. Diğer partilerin belediyeleri satınca nasıl yazıyorsak CHP’li belediyeler satınca da yazacağız. Satılan yerler vatandaşın yerleri. Kamu zararı var mı yok mu şimdilik belli değil. Ama ilerleyen günlerde elbette o da ortaya çıkar. Seçim sathında kameralar vatandaşa uzatılıp sorulduğunda bakalım bu satışların karşılığı vatandaşa yansımış mı hep birlikte göreceğiz. Vatandaş ne derse o. Söylediklerini dikkate almak gerekecek. Bu seçim çok önemli bir seçim. Hiçbir parti olumsuz bir durumu kaldıracak durumda değil. Bu seçimden sonrada yerel seçimler geliyor. Özetlemek gerekirse, Edremit Belediyesi satışlara başlamış durumda. Yıl içerisinde nereler satılacak beraber takip edeceğiz.
YİNE EDREMİT YİNE SATIŞ

Geçen yılın son haftalarında Edremit Belediyesi tarafından 150 Milyonluk ihale yapıyor diye haber yapmıştık. Bu haberimizi de Edremit Belediyesi tarafından yapılan duyurulara dayandırarak yapmıştık. İhalelerin toplamı 150 Milyonu buluyordu.

2023 yılı ilk dönemindeyiz ve Edremit Belediyesi yine satışlara başladı. Edremit halkına hayırlı olsun. Ama Selman Hasan ASLAN’a sormak lazım. Başkan geçen yıl dünyaları sattın, bu yılın ilk döneminde hemen satışlara başladın. Ne oluyor, nedir bu satışlar?

Geçen yılın ihalelerinden gelen paralar ne oldu, nereye harcandı?

Vatandaş merak ediyor. bu satışlar neden dolayı yapılıyor, paralar nerelere harcanıyor, kimlere ne iş veriliyor?

2023 bütçesi 1 milyarın üzerinde bir rakam olarak açıklandı ama diğer taraftan satışlar başladı neden?

Bu bütçe seçim bütçesi mi?

Kredi durumunuzu şimdilik bilmiyoruz ama az kaldı ona da ulaşacağız. Ulaşınca bu kadar kredi ne için kullanıldı diye sorarız.

Diğer partilerin belediyeleri satınca nasıl yazıyorsak CHP’li belediyeler satınca da yazacağız. Satılan yerler vatandaşın yerleri. Kamu zararı var mı yok mu şimdilik belli değil. Ama ilerleyen günlerde elbette o da ortaya çıkar.

Seçim sathında kameralar vatandaşa uzatılıp sorulduğunda bakalım bu satışların karşılığı vatandaşa yansımış mı hep birlikte göreceğiz. Vatandaş ne derse o. Söylediklerini dikkate almak gerekecek. Bu seçim çok önemli bir seçim. Hiçbir parti olumsuz bir durumu kaldıracak durumda değil. Bu seçimden sonrada yerel seçimler geliyor.

Özetlemek gerekirse, Edremit Belediyesi satışlara başlamış durumda. Yıl içerisinde nereler satılacak beraber takip edeceğiz.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.