Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YEMEK Mİ YOKSA YEMEK Mİ?

YAŞAM 06.04.2023 - 15:10, Güncelleme: 06.04.2023 - 15:10
 

YEMEK Mİ YOKSA YEMEK Mİ?

YEMEK Mİ YOKSA YEMEK Mİ?
Bizim insanımız 2 resim arasında ki farkı bulmaya bayılır. Buraya 2 resim koyuyoruz bakalım aradaki farkı kimler bulabilecek.   Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat KURUM temel atma ve anahtar teslim töreni ile ilgili Balıkesir’i ziyaret etti. Ziyaret kapsamında vatandaşlar ile de bir araya geldi. Vatandaşlar ile sohbet etti, onların sorunlarını ve dertlerini dinledi, deprem bölgesi ile ilgili kısa paslaşmalar oldu. Ve akşam iftar saati geldiğinde bir mekana gidildi ve iftar masasına oturuldu. Mübarek ne masaydı. Kuş sütü eksikti desek yeridir. Tabi bu arada partililer de çağrıldı. Diğer taraftan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca vatandaşa yemek dağıtımı yapıyor. Burada ki vatandaşlarımızda iftar da karınlarını doyurmak istediler ama ayakta sıra beklemek durumda kalarak. Çoluk çocuk demeden herkes...Yemek dağıtımlarında bunun yüzlerce fotoğrafı var… Bu iki resme bakınca diyorum ki; bu mübarek ramazan ayında bir tarafta lüksün alası var diğer tarafta yemek alabilmek için sıra bekleyen insanlar. Yarabbim sen sabır ver diyorum. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz beyin yerinde olsam “Sayın bakanım önümüzdeki seçim var, lüks ortamda yemek yemeyelim, sokakta vatandaşımız ile beraber yiyelim, onlarla dertleşelim, teavihten sonra partililerimiz ile toplantı derdim. Yada bir eve misafirliğe gidelim, aynı sofrayı paylaşalım, onların gönlüne girelim” derdim. Ama lüks masada yemekler yendi. Şuan için güç onlarda, imkan onlarda, karar merci onlar, gün ola harman ola. Afiyet olsun.
YEMEK Mİ YOKSA YEMEK Mİ?

Bizim insanımız 2 resim arasında ki farkı bulmaya bayılır. Buraya 2 resim koyuyoruz bakalım aradaki farkı kimler bulabilecek.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat KURUM temel atma ve anahtar teslim töreni ile ilgili Balıkesir’i ziyaret etti. Ziyaret kapsamında vatandaşlar ile de bir araya geldi. Vatandaşlar ile sohbet etti, onların sorunlarını ve dertlerini dinledi, deprem bölgesi ile ilgili kısa paslaşmalar oldu. Ve akşam iftar saati geldiğinde bir mekana gidildi ve iftar masasına oturuldu. Mübarek ne masaydı. Kuş sütü eksikti desek yeridir. Tabi bu arada partililer de çağrıldı.

Diğer taraftan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı boyunca vatandaşa yemek dağıtımı yapıyor. Burada ki vatandaşlarımızda iftar da karınlarını doyurmak istediler ama ayakta sıra beklemek durumda kalarak. Çoluk çocuk demeden herkes...Yemek dağıtımlarında bunun yüzlerce fotoğrafı var…

Bu iki resme bakınca diyorum ki; bu mübarek ramazan ayında bir tarafta lüksün alası var diğer tarafta yemek alabilmek için sıra bekleyen insanlar. Yarabbim sen sabır ver diyorum.

Ben Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz beyin yerinde olsam “Sayın bakanım önümüzdeki seçim var, lüks ortamda yemek yemeyelim, sokakta vatandaşımız ile beraber yiyelim, onlarla dertleşelim, teavihten sonra partililerimiz ile toplantı derdim. Yada bir eve misafirliğe gidelim, aynı sofrayı paylaşalım, onların gönlüne girelim” derdim.

Ama lüks masada yemekler yendi. Şuan için güç onlarda, imkan onlarda, karar merci onlar, gün ola harman ola. Afiyet olsun.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.