Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YAZAR HAYATİ İNANÇ KARESİ'DE KONUŞACAK

DÜNYA 09.11.2023 - 13:58, Güncelleme: 09.11.2023 - 13:58
 

YAZAR HAYATİ İNANÇ KARESİ'DE KONUŞACAK

YAZAR HAYATİ İNANÇ KARESİ'DE KONUŞACAK
- HUKUKÇU-YAZAR HAYATİ İNANÇ KARESİLİLERLE BULUŞUYOR - YAZAR HAYATİ İNANÇ KARESİ'DE KONUŞACAK   Karesi Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yazar Hayati İnanç’ı Karesililerle buluşturuyor. Hukukçu yazar İnanç, mizahi anlatımı ile güldürürken düşündüren sohbetleriyle hayranlarıyla bir araya gelecek.   Karesi Belediyesi kültüre ve sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Yazar Hayati İnanç, Karesililerle buluşacak.  Mizahi anlatımı ile güldürürken düşündüren, keyifli sohbeti ile gönüllere dokunan Hukukçu, Araştırmacı ve Eğitimci Yazar Hayati İnanç, “Can Veren Pervaneler Aşk-ı Nebi” söyleşisi ile sevenleriyle bir araya gelecek. 11 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlik saat 20.15’te Ege Mahallesi Tarlabaşı Caddesi’nde bulunan Karesi Nikah ve Toplantı Salonu’nda düzenlenecek. Programda Yazar İnanç, dilimiz ve divan edebiyatının güzelliklerini ilçe sakinleriyle paylaşacak. HAYATİ İNANÇ KİMDİR? Avukatlığın yanı sıra yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk yaptı. “En değerli iş insana yatırım” inancında. Klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşmak hayat tarzı. ESERLERİ; Can Veren Pervaneler 1-2-3-4-5-6-7 Fabrika Ayarı (Hayati İnanç & Bekir Develi) Sevgi Yukarıdan Gelir Hayati Dengeler Aile İçinde (Hayati İnanç & Bekir Develi)    
YAZAR HAYATİ İNANÇ KARESİ'DE KONUŞACAK

- HUKUKÇU-YAZAR HAYATİ İNANÇ KARESİLİLERLE BULUŞUYOR

- YAZAR HAYATİ İNANÇ KARESİ'DE KONUŞACAK

 

Karesi Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında yazar Hayati İnanç’ı Karesililerle buluşturuyor. Hukukçu yazar İnanç, mizahi anlatımı ile güldürürken düşündüren sohbetleriyle hayranlarıyla bir araya gelecek.

 

Karesi Belediyesi kültüre ve sanat etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Yazar Hayati İnanç, Karesililerle buluşacak.  Mizahi anlatımı ile güldürürken düşündüren, keyifli sohbeti ile gönüllere dokunan Hukukçu, Araştırmacı ve Eğitimci Yazar Hayati İnanç, “Can Veren Pervaneler Aşk-ı Nebi” söyleşisi ile sevenleriyle bir araya gelecek.

11 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlik saat 20.15’te Ege Mahallesi Tarlabaşı Caddesi’nde bulunan Karesi Nikah ve Toplantı Salonu’nda düzenlenecek. Programda Yazar İnanç, dilimiz ve divan edebiyatının güzelliklerini ilçe sakinleriyle paylaşacak.

HAYATİ İNANÇ KİMDİR?

Avukatlığın yanı sıra yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk yaptı.

“En değerli iş insana yatırım” inancında. Klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşmak hayat tarzı.

ESERLERİ;

Can Veren Pervaneler 1-2-3-4-5-6-7

Fabrika Ayarı (Hayati İnanç & Bekir Develi)

Sevgi Yukarıdan Gelir

Hayati Dengeler

Aile İçinde (Hayati İnanç & Bekir Develi)

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.