Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VELİLER İSYANDA!

EĞİTİM 22.12.2022 - 17:33, Güncelleme: 22.12.2022 - 17:33
 

VELİLER İSYANDA!

Sesimizi kime duyuracağız, bize sahip çıkacak yok mu… Altıeylül Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun velileri artık isyan noktasına gelmiş durumda. CİMER’e bile yansıyan şikayetlere kim dur diyecek bilinmezliğini koruyor.
Sesimizi kime duyuracağız, bize sahip çıkacak yok mu… Altıeylül Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun velileri artık isyan noktasına gelmiş durumda. CİMER’e bile yansıyan şikayetlere kim dur diyecek bilinmezliğini koruyor. Haber merkezimize ulaşan bilgilere göre; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere okullara gönderilen ders kitapları yetersiz diyerek ek ders kitapları aldırılmış. Durumu olan olmayan herkese mecbur koşulmuş. Hatta bu durum CİMER’e şikayet olarak aktarılmış ama bir sonuç çıkmamış. Şikayette durumun vahametinin net bir şekilde ifade edildiği, kitapların yetersiz bunun için ek kitapları alacaksınız söyleminin okul yetkilileri tarafından kendilerine aktarıldığı söylenmesine rağmen bir gelişme olmadığı söyleniyor.  İddialar o kadar vahim ki; mobing var, rencide edilmek var, tavır almak var… Ama konu ile ilgili ne bir soruşturma açılmış, ne bir inceleme yapılmış ne bir  müfettiş görevlendirilmiş…yani bir şeyle olmuş ama ne olduğunu anlayan yok. CİMER şikayetleri kontrol edilebilirse eminim ki konu  farklı bir yere gelecektir. Buradan soralım; Sayın valim dosya ile ilgili size bilgi geldi mi? Sayın kaymakamım, bu şikayetten sizin bilginiz var mı? İl Milli Eğitim Müdürümüz sizce bu haberin gerçeklik payı nedir? İlçe Milli Eğitim müdürüm siz ne dersiniz bu konuda? Okulda ki öğrenciler ve veliler ile görüşmek üzere müfettiş görevlendirmesi gerçekleri daha sağlıklı ortaya çıkabilir.  Ama bunu seçilmiş 3 öğrenci ve velisine değil de genel olarak yapmak iyi olacaktır.
Sesimizi kime duyuracağız, bize sahip çıkacak yok mu… Altıeylül Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun velileri artık isyan noktasına gelmiş durumda. CİMER’e bile yansıyan şikayetlere kim dur diyecek bilinmezliğini koruyor.

Sesimizi kime duyuracağız, bize sahip çıkacak yok mu…
Altıeylül Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun velileri artık isyan noktasına gelmiş durumda. CİMER’e bile yansıyan şikayetlere kim dur diyecek bilinmezliğini koruyor.

Haber merkezimize ulaşan bilgilere göre; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere dağıtılmak üzere okullara gönderilen ders kitapları yetersiz diyerek ek ders kitapları aldırılmış. Durumu olan olmayan herkese mecbur koşulmuş. Hatta bu durum CİMER’e şikayet olarak aktarılmış ama bir sonuç çıkmamış. Şikayette durumun vahametinin net bir şekilde ifade edildiği, kitapların yetersiz bunun için ek kitapları alacaksınız söyleminin okul yetkilileri tarafından kendilerine aktarıldığı söylenmesine rağmen bir gelişme olmadığı söyleniyor. 
İddialar o kadar vahim ki; mobing var, rencide edilmek var, tavır almak var…
Ama konu ile ilgili ne bir soruşturma açılmış, ne bir inceleme yapılmış ne bir  müfettiş görevlendirilmiş…yani bir şeyle olmuş ama ne olduğunu anlayan yok. CİMER şikayetleri kontrol edilebilirse eminim ki konu  farklı bir yere gelecektir.
Buradan soralım;
Sayın valim dosya ile ilgili size bilgi geldi mi?
Sayın kaymakamım, bu şikayetten sizin bilginiz var mı?
İl Milli Eğitim Müdürümüz sizce bu haberin gerçeklik payı nedir?
İlçe Milli Eğitim müdürüm siz ne dersiniz bu konuda?

Okulda ki öğrenciler ve veliler ile görüşmek üzere müfettiş görevlendirmesi gerçekleri daha sağlıklı ortaya çıkabilir.  Ama bunu seçilmiş 3 öğrenci ve velisine değil de genel olarak yapmak iyi olacaktır.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.