Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VEBAL ALTINDA KALMAK İSTEMİYORSANIZ ACİL BOŞALTIN

GÜNDEM 02.03.2023 - 16:06, Güncelleme: 02.03.2023 - 16:06
 

VEBAL ALTINDA KALMAK İSTEMİYORSANIZ ACİL BOŞALTIN

VEBAL ALTINDA KALMAK İSTEMİYORSANIZ ACİL BOŞALTIN
Şehrin göbeğinde Altıeylül ve Karesi Belediyesinin ortak kullandığı bir bina var. Burada yaklaşık 500 personel çalışıyor, ayrıca her gün yüzlerce insan işini görmek için belediye binaya giriyor. Buda olası bir depremde bina binlerce kişinin üzerine çökebilir demek oluyor. Deprem olurda bina  yıkılırsa ve altında insanlar kalırsa vede canlarını kaybederlerse vebalin en büyüğü sizde olur. Şehrin tarihini bilenler binanın 1988 yapımı olduğu, yeni deprem yönetmeliğinin 2000 yılında çıktığı, dolayısı ile binanın eski yönetmeliğe göre yapıldığı ve yeni deprem mevzuatına uygun olmadığını herkes biliyor. Yeni deprem yönetmeliğine uygun olmayan belediye binasının yaşanacak bir depremde yıkılabilecek olması dahi insanı korkutuyor. Bina tabut görevi görmeden, zaman varken tedbir alın ve çocukları annesiz, babasız bırakmayın. Binanın boşaltılması için karar merci kim ise acilen karar verip binayı boşaltmaları gerekiyor.
VEBAL ALTINDA KALMAK İSTEMİYORSANIZ ACİL BOŞALTIN

Şehrin göbeğinde Altıeylül ve Karesi Belediyesinin ortak kullandığı bir bina var. Burada yaklaşık 500 personel çalışıyor, ayrıca her gün yüzlerce insan işini görmek için belediye binaya giriyor. Buda olası bir depremde bina binlerce kişinin üzerine çökebilir demek oluyor. Deprem olurda bina  yıkılırsa ve altında insanlar kalırsa vede canlarını kaybederlerse vebalin en büyüğü sizde olur.

Şehrin tarihini bilenler binanın 1988 yapımı olduğu, yeni deprem yönetmeliğinin 2000 yılında çıktığı, dolayısı ile binanın eski yönetmeliğe göre yapıldığı ve yeni deprem mevzuatına uygun olmadığını herkes biliyor.

Yeni deprem yönetmeliğine uygun olmayan belediye binasının yaşanacak bir depremde yıkılabilecek olması dahi insanı korkutuyor. Bina tabut görevi görmeden, zaman varken tedbir alın ve çocukları annesiz, babasız bırakmayın. Binanın boşaltılması için karar merci kim ise acilen karar verip binayı boşaltmaları gerekiyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.