Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAÜN Teknoloji Transfer Ofisinin İlk Tanıtım Toplantısı Yapıldı

GÜNDEM 02.03.2023 - 16:04, Güncelleme: 02.03.2023 - 16:04
 

BAÜN Teknoloji Transfer Ofisinin İlk Tanıtım Toplantısı Yapıldı

BAÜN Teknoloji Transfer Ofisinin İlk Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından; “Farkındalık, Tanıtım, Bilgilendirme ve Eğitim Hizmetleri”ni kapsayan Modül 1 çalışmaları kapsamındaki ilk etkinlik gerçekleştirildi. Çoğunluğunu Mühendislik Fakültesi öğretim elemanlarının oluşturduğu akademisyenlere yönelik gerçekleştirilen tanıtım ve bilgilendirme toplantısında; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı tarafından katılımcılara ofis faaliyetleri ve süreçler hakkında bilgiler verildi. Teknoloji Transfer Ofisi toplantı salonunda düzenlenen ve açılış konuşmasını Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı Prof. Dr. Fatih Satıl’ın yaptığı toplantıda, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı ve Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Esra Tokay yaptıkları sunumlarla katılımcılara TTO hakkında bilgi verdi. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu “Orijinal bir fikriniz vardır ve Teknoloji Transfer Ofisi ile fikrinizi hayata geçirerek, bilginin ekonomik değere tabi edilmesini sağlarsınız” dedi. Rektör Oğurlu, etkinliğe olan ilgileri dolayısıyla da katılımcılara ve TTO ekibine teşekkür etti.
BAÜN Teknoloji Transfer Ofisinin İlk Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Balıkesir Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından; “Farkındalık, Tanıtım, Bilgilendirme ve Eğitim Hizmetleri”ni kapsayan Modül 1 çalışmaları kapsamındaki ilk etkinlik gerçekleştirildi. Çoğunluğunu Mühendislik Fakültesi öğretim elemanlarının oluşturduğu akademisyenlere yönelik gerçekleştirilen tanıtım ve bilgilendirme toplantısında; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı tarafından katılımcılara ofis faaliyetleri ve süreçler hakkında bilgiler verildi.

Teknoloji Transfer Ofisi toplantı salonunda düzenlenen ve açılış konuşmasını Teknoloji Transfer Ofisi Başkanı Prof. Dr. Fatih Satıl’ın yaptığı toplantıda, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Şükrü Metin Pancarcı ve Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Esra Tokay yaptıkları sunumlarla katılımcılara TTO hakkında bilgi verdi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu “Orijinal bir fikriniz vardır ve Teknoloji Transfer Ofisi ile fikrinizi hayata geçirerek, bilginin ekonomik değere tabi edilmesini sağlarsınız” dedi. Rektör Oğurlu, etkinliğe olan ilgileri dolayısıyla da katılımcılara ve TTO ekibine teşekkür etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.