Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VALİ USTAOĞLU KIZILAY HAFTASINI KUTLADI

DÜNYA 02.11.2023 - 16:14, Güncelleme: 02.11.2023 - 16:14
 

VALİ USTAOĞLU KIZILAY HAFTASINI KUTLADI

VALİ USTAOĞLU KIZILAY HAFTASINI KUTLADI
VALİ USTAOĞLU KIZILAY HAFTASINI KUTLADI 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası münasebeti ile Türk Kızılay Balıkesir İl Merkezine ziyaret gerçekleştiren Vali İsmail USTAOĞLU, Kızılay Balıkesir İl Başkanı M. Burak KELEMENÇE’ den Kızılay faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerinde 1868 yılında kurulan kadim bir kuruluş olan Kızılayın toplumun her kesimince sahip çıkılması ve korunması gereken bir değer olduğunu vurgulayarak İl Başkanı M. Burak KELEMENÇE’ ye çalışmalarında başarılar dileyerek Kızılay haftasını tebrik etti.
VALİ USTAOĞLU KIZILAY HAFTASINI KUTLADI

VALİ USTAOĞLU KIZILAY HAFTASINI KUTLADI

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası münasebeti ile Türk Kızılay Balıkesir İl Merkezine ziyaret gerçekleştiren Vali İsmail USTAOĞLU, Kızılay Balıkesir İl Başkanı M. Burak KELEMENÇE’ den Kızılay faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerinde 1868 yılında kurulan kadim bir kuruluş olan Kızılayın toplumun her kesimince sahip çıkılması ve korunması gereken bir değer olduğunu vurgulayarak İl Başkanı M. Burak KELEMENÇE’ ye çalışmalarında başarılar dileyerek Kızılay haftasını tebrik etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.