Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

UYGULAMA OTELİNDE ALKOL SKANDALI

GÜNDEM 27.07.2023 - 17:58, Güncelleme: 27.07.2023 - 17:58
 

UYGULAMA OTELİNDE ALKOL SKANDALI

Balıkesir Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uygulama otelinde alkol skandalı yaşandı.
Otel ile ilgili daha öncede bir çok habere yer verdik. Ama bu haberimiz çocuklarımız ve aileleri için hassas içerik barındırıyor. Çünkü konusu ALKOL. Alkol her aile için çok ama çok önemli bir konu. Alkol alışkanlığı genellikle gençlik döneminde başlar. Eğer aileler çocuklarını bu dönemde koruyabilir ise çocuklar alkolden uzak durur.   İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi bünyesinde olan ve Maltepe ilçesinde yer alan UYGULAMA OTELİ ile ilgili zaman zaman ihbarlar alıyoruz. Biz mümkün mertebe gelen ihbarları incelemeye alıp dökümanları tamamlanıncaya kadar bekletip sonra haber yapmayı tercih ediyoruz onun içinde her ihbarı hemen yayınlamıyoruz. Otelde alkol kullanımı ve başka konularla ilgili sık sık ihbar alıyoruz. Otelide yakından takip ediyoruz. Ama alkol ve eğitim konusunun nasıl yana yana geldiğini anlamadığımız için bu konuyu işlemeye karar verdik. Okuyucularımızla 2 adet görsel paylaşıyoruz. Bu 2 resim odalardan çıkan resimler. Bunların devamı konusunda şüpheniz olmasın. Amacımız kuruma zarar vermek değil, hata yapanın hatasını düzletmesini sağlayıp çocuklarımızı korumak. Lise öğrencisinin eğitim gördüğü yerde, hem de lise eğitimi devam ederken alkol içilmesi akla ve mantığa sığacak gibi değil. Ailelerin bu durumdan haberi var mı? merak ediyorum. Alkol almak isteyen kişiler izinli alkol izni olan yerlerde veya kendi meskenlerinde alabilirler o kısım bizi ilgilendirmiyor. Ama lise öğrencilerinin eğitim gördüğü yerde böyle bir skandalın sık sık yaşanıyor olması soru işareti bırakıyor. *Uygulama oteli müdürü Rıdvan TEKE’ye sormak isteriz; sizin bu olaylardan haberiniz var mı? *Karesi ilçe Milli Eğitim Müdürü Sami GÜNNÜ, size bilgi geldi mi? Resim geldi mi? *Karesi Kaymakamı Metin ASRLANBAŞ, size bu olaylar ile ilgili herhangi bir şikayet veya not olarak bilgi geldi mi? İşlem yaptınız mı? *Sayın valimiz Hasan ŞILDAK, eğitime, eğitmene ve çocuklara ne kadar önem verdiğinizi BİGEP projesinden de biliyoruz. Ama sormak istiyoruz. UYGULAMA OTELİNDE, LİSE ÖĞRENCİLERİNİN EĞİTİM GÖRDÜĞÜ YERDE ALKOL ALINMASI UYGUN MU? İmkan var ise otelin video arşivini tarattırabilir misiniz?   Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var; Uygulama oteli ile ilgili yolsuzluk iddiasında bulunan sayman görevden alındı ama mahkeme kararı ile göreve geri döndü fakat emekli oldu. Sonrasında Kadir bey görevlendirme ile otele sayman olarak getirildi ama jet hızıyla il dışına gitti. Sebebi gizli kalsın. Sonraki sayman Dilek hn yine görevlendirme ile geldi oda gidiyor ve kadrolu olduğu söylenen yeni sayman geliyor. Bakalım neler olacak ve yeni sayman ne kadar dayanabilecek. Uygulama oteli okul müdürü olarak 3. Değişimi yaşadı. Yeni müdür tecrübeli diyorlar. Hep birlikte göreceğiz hangi konuda tecrübesi var.    Haber: Mustafa GÖKÇE  
Balıkesir Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi uygulama otelinde alkol skandalı yaşandı.

Otel ile ilgili daha öncede bir çok habere yer verdik. Ama bu haberimiz çocuklarımız ve aileleri için hassas içerik barındırıyor. Çünkü konusu ALKOL. Alkol her aile için çok ama çok önemli bir konu. Alkol alışkanlığı genellikle gençlik döneminde başlar. Eğer aileler çocuklarını bu dönemde koruyabilir ise çocuklar alkolden uzak durur.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi bünyesinde olan ve Maltepe ilçesinde yer alan UYGULAMA OTELİ ile ilgili zaman zaman ihbarlar alıyoruz. Biz mümkün mertebe gelen ihbarları incelemeye alıp dökümanları tamamlanıncaya kadar bekletip sonra haber yapmayı tercih ediyoruz onun içinde her ihbarı hemen yayınlamıyoruz.

Otelde alkol kullanımı ve başka konularla ilgili sık sık ihbar alıyoruz. Otelide yakından takip ediyoruz. Ama alkol ve eğitim konusunun nasıl yana yana geldiğini anlamadığımız için bu konuyu işlemeye karar verdik.

Okuyucularımızla 2 adet görsel paylaşıyoruz. Bu 2 resim odalardan çıkan resimler. Bunların devamı konusunda şüpheniz olmasın. Amacımız kuruma zarar vermek değil, hata yapanın hatasını düzletmesini sağlayıp çocuklarımızı korumak. Lise öğrencisinin eğitim gördüğü yerde, hem de lise eğitimi devam ederken alkol içilmesi akla ve mantığa sığacak gibi değil. Ailelerin bu durumdan haberi var mı? merak ediyorum. Alkol almak isteyen kişiler izinli alkol izni olan yerlerde veya kendi meskenlerinde alabilirler o kısım bizi ilgilendirmiyor. Ama lise öğrencilerinin eğitim gördüğü yerde böyle bir skandalın sık sık yaşanıyor olması soru işareti bırakıyor.

*Uygulama oteli müdürü Rıdvan TEKE’ye sormak isteriz; sizin bu olaylardan haberiniz var mı?

*Karesi ilçe Milli Eğitim Müdürü Sami GÜNNÜ, size bilgi geldi mi? Resim geldi mi?

*Karesi Kaymakamı Metin ASRLANBAŞ, size bu olaylar ile ilgili herhangi bir şikayet veya not olarak bilgi geldi mi? İşlem yaptınız mı?

*Sayın valimiz Hasan ŞILDAK, eğitime, eğitmene ve çocuklara ne kadar önem verdiğinizi BİGEP projesinden de biliyoruz. Ama sormak istiyoruz. UYGULAMA OTELİNDE, LİSE ÖĞRENCİLERİNİN EĞİTİM GÖRDÜĞÜ YERDE ALKOL ALINMASI UYGUN MU? İmkan var ise otelin video arşivini tarattırabilir misiniz?

 

Ayrıca şunu da belirtmekte fayda var; Uygulama oteli ile ilgili yolsuzluk iddiasında bulunan sayman görevden alındı ama mahkeme kararı ile göreve geri döndü fakat emekli oldu. Sonrasında Kadir bey görevlendirme ile otele sayman olarak getirildi ama jet hızıyla il dışına gitti. Sebebi gizli kalsın. Sonraki sayman Dilek hn yine görevlendirme ile geldi oda gidiyor ve kadrolu olduğu söylenen yeni sayman geliyor. Bakalım neler olacak ve yeni sayman ne kadar dayanabilecek. Uygulama oteli okul müdürü olarak 3. Değişimi yaşadı. Yeni müdür tecrübeli diyorlar. Hep birlikte göreceğiz hangi konuda tecrübesi var. 

 

Haber: Mustafa GÖKÇE

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.