Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg'den 11 gündür haber alınamıyor

ASAYİŞ 28.06.2023 - 13:52, Güncelleme: 28.06.2023 - 13:52
 

Ünlü Ekonomist Korhan Berzeg'den 11 gündür haber alınamıyor

Dünya Bankası'ndan emekli olduktan sonra menkul değerler üzerine çalışan Berzeg 11 gündür kayıp
Balıkesir'in Gönen ilçesinde 11 gün önce kaybolan Korhan Berzeg hala bulunamadı. Amerika Birleşik Devletleri'nde Dünya Bankası'ndan emekli olan Berzeg, köpeği ile yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Jandarma timleri 20 kilometre çapında sürdürdüğü arama kurtarma faaliyetine devam ediyor. Edinilen bilgilere göre, Gönen Armutlu kırsal mahallesinde oturan 83 yaşındaki Korhan Berzeg 17 Haziran cumartesi günü sabaha karşı evinden köpeği ile 1 saatlik yürüyüş için çıktı ve bir daha geri dönmedi. Angela Berzeg (80), eşinin eve dönmemesi üzerine kayıp bildirimi için jandarmaya aradı. Jandarma ekipleri, komando timleri, Göndak, Sarr arama kurtarma, JASAT, Gönen Orman İşletme Şefliği, ve Artema yürüyüş grubunun da katıldığı arama kurtarma çalışmaları halen devam ediyor. 11 gün oldu, tek bir iz yok Olay herkesi endişelendirirken, Berzeg Ailesi arama çalışmalarının yapıldığı alanın genişletilmesini talep etti. Angela Berzeg, eşine kısa süre önce alzaymır teşhisi konulduğunu söylerken, hastalığın henüz çok başında olduğunu oldukça dinç ve sağlıklı olduğunu ifade etti. Angela Berzeg, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların daha geniş alanda ve daha fazla kişiyle yapılması istedi. Şu ana kadarki arama çalışmalarının çok iyi bir şekilde yapıldığını belirten Angela Berzeg, "Daha geniş yerlere bakmak lazım, Türkiye'de nereye gidebilirse oralara gidilmeli. Eşim her yerde olabilir, onu çok merak ediyoruz" diye konuştu. Korhan Berzeg'in İngiltere'de yaşayan kızı Nisa Berzeg ise şunları söyledi: "11.ci gündeyiz hala çalışmalar devam ediyor, Ayrı bir grup geldi Ankara'dan çalışmalar devam ediyor ancak hala en ufak bir iz yok. Alanın daha çok genişletilmesini istiyoruz. Bu demek oluyor ki daha fazla insanın gelmesini rica ediyoruz. Her geçen gün umutlarımız azalıyor daha büyük alanın araştırılmasını istiyoruz çünkü bu alanda olmadığına inanıyoruz artık aynı bölgeyi dört defa taradıkları için." Korhan Berzeg'in diğer kızı Sibel Berzeg de şunları anlattı: "11 gün oldu bile şimdiye kadar AFAD Jack ve diğer arama araştırma ekipleri hepsi burada yapılabilecek her şeyi yaptılar şimdiye kadar bu alan içerisinde devletten biraz daha yardım istiyoruz daha geniş yerlerde arama yapılması için daha fazla kaynak için yardımınıza ihtiyacımız var." Gönen Doğal Afetler Arama ve Kurtarma Derneği (GÖNDAK) Başkanı Kadir Akbulut da arama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Berzeg'in yürüyüş yaptığı alanı 3-4 kez taradıklarını belirten Akbulut, "Bugün 11. gün hala bir umudumuz var. Aramalara devam edeceğiz. İnşallah Korhan beye ulaşacağız. Bu bölgede olduğunu düşünüyoruz. Ormanlık bölgede de taramalar yapacağız. İnşallah bir sonuca ulaşacağız" dedi.
Dünya Bankası'ndan emekli olduktan sonra menkul değerler üzerine çalışan Berzeg 11 gündür kayıp

Balıkesir'in Gönen ilçesinde 11 gün önce kaybolan Korhan Berzeg hala bulunamadı. Amerika Birleşik Devletleri'nde Dünya Bankası'ndan emekli olan Berzeg, köpeği ile yürüyüşe çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Jandarma timleri 20 kilometre çapında sürdürdüğü arama kurtarma faaliyetine devam ediyor.
Edinilen bilgilere göre, Gönen Armutlu kırsal mahallesinde oturan 83 yaşındaki Korhan Berzeg 17 Haziran cumartesi günü sabaha karşı evinden köpeği ile 1 saatlik yürüyüş için çıktı ve bir daha geri dönmedi. Angela Berzeg (80), eşinin eve dönmemesi üzerine kayıp bildirimi için jandarmaya aradı. Jandarma ekipleri, komando timleri, Göndak, Sarr arama kurtarma, JASAT, Gönen Orman İşletme Şefliği, ve Artema yürüyüş grubunun da katıldığı arama kurtarma çalışmaları halen devam ediyor.

11 gün oldu, tek bir iz yok
Olay herkesi endişelendirirken, Berzeg Ailesi arama çalışmalarının yapıldığı alanın genişletilmesini talep etti. Angela Berzeg, eşine kısa süre önce alzaymır teşhisi konulduğunu söylerken, hastalığın henüz çok başında olduğunu oldukça dinç ve sağlıklı olduğunu ifade etti. Angela Berzeg, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların daha geniş alanda ve daha fazla kişiyle yapılması istedi. Şu ana kadarki arama çalışmalarının çok iyi bir şekilde yapıldığını belirten Angela Berzeg, "Daha geniş yerlere bakmak lazım, Türkiye'de nereye gidebilirse oralara gidilmeli. Eşim her yerde olabilir, onu çok merak ediyoruz" diye konuştu.
Korhan Berzeg'in İngiltere'de yaşayan kızı Nisa Berzeg ise şunları söyledi:
"11.ci gündeyiz hala çalışmalar devam ediyor, Ayrı bir grup geldi Ankara'dan çalışmalar devam ediyor ancak hala en ufak bir iz yok. Alanın daha çok genişletilmesini istiyoruz. Bu demek oluyor ki daha fazla insanın gelmesini rica ediyoruz. Her geçen gün umutlarımız azalıyor daha büyük alanın araştırılmasını istiyoruz çünkü bu alanda olmadığına inanıyoruz artık aynı bölgeyi dört defa taradıkları için."
Korhan Berzeg'in diğer kızı Sibel Berzeg de şunları anlattı:
"11 gün oldu bile şimdiye kadar AFAD Jack ve diğer arama araştırma ekipleri hepsi burada yapılabilecek her şeyi yaptılar şimdiye kadar bu alan içerisinde devletten biraz daha yardım istiyoruz daha geniş yerlerde arama yapılması için daha fazla kaynak için yardımınıza ihtiyacımız var."
Gönen Doğal Afetler Arama ve Kurtarma Derneği (GÖNDAK) Başkanı Kadir Akbulut da arama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.
Berzeg'in yürüyüş yaptığı alanı 3-4 kez taradıklarını belirten Akbulut, "Bugün 11. gün hala bir umudumuz var. Aramalara devam edeceğiz. İnşallah Korhan beye ulaşacağız. Bu bölgede olduğunu düşünüyoruz. Ormanlık bölgede de taramalar yapacağız. İnşallah bir sonuca ulaşacağız" dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.