Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÜNİVERSİTEDE DOLANDIRICILIK VE RESMİ BELGE SAHTECİLİĞİ

GÜNDEM 28.09.2023 - 16:34, Güncelleme: 28.09.2023 - 16:34
 

ÜNİVERSİTEDE DOLANDIRICILIK VE RESMİ BELGE SAHTECİLİĞİ

ÜNİVERSİTEDE DOLANDIRICILIK VE RESMİ BELGE SAHTECİLİĞİ
ÜNİVERSİTEDE DOLANDIRICILIK VE RESMİ BELGE SAHTECİLİĞİ   REKTÖR HOCA BU DAVADAN HABERİN VAR MI? YENİ AÇILMIŞ BAK…HABERİN YOKSADA BİZ SÖYLEMİŞ OLALIM. HANİ HABER YAPMIŞTIM VE TEKZİP GÖNDERMİŞTİN YA. HAH O HABER İŞTE. KAMU YARARI ADINA BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ‘NÜN  DURUŞMAYA DAHİL OLMASI VE KATILMASI BEKLENİYOR.   Balıkesir Üniversitesi’nin adı nelere karışır oldu. Şehrin en kıymetli markasını ne hallere soktular. Yazık. Yazık…hırsızlık var, tedbirsizlik var, hastanede başıboşluk var, enfes kokulu tuvaletler var, doğrudan teminler var, akçeli ihaleler var… Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yeni başlayan bir dava var. Davanın suç konusu; Kamu Kurum ve Kuruluşların Zararına Dolandırıcılık/Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahtecilik. Evet yanlış okumadınız dolandırıcılık ve resmi belge sahteciliği. Dolandırılan kurum Sosyal Güvenlik Kurumu. Dolandıran kişiler Balıkesir Üniversitesi Personeli.   BALIKESİR 2.AĞIR CEZA MAHKEMESİ Suç:   Kamu Kurum ve Kuruluşların Zararına Dolandırıcılık/Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği  Dolandırılan Kurum:    Sosyal Güvenlik Kurumu  Duruşma Günü:10/11/2023  SANIKLAR:    Balıkesir Üniversitesi  Balıkesir Ünv  Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi İ.E. Dönemin   Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi  öğretim üyesi Doktor  Y.S. Dönemin   Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi  öğretim üyesi Doktor D.D.
ÜNİVERSİTEDE DOLANDIRICILIK VE RESMİ BELGE SAHTECİLİĞİ

ÜNİVERSİTEDE DOLANDIRICILIK VE RESMİ BELGE SAHTECİLİĞİ  

REKTÖR HOCA BU DAVADAN HABERİN VAR MI? YENİ AÇILMIŞ BAK…HABERİN YOKSADA BİZ SÖYLEMİŞ OLALIM. HANİ HABER YAPMIŞTIM VE TEKZİP GÖNDERMİŞTİN YA. HAH O HABER İŞTE. KAMU YARARI ADINA BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ‘NÜN  DURUŞMAYA DAHİL OLMASI VE KATILMASI BEKLENİYOR.

 

Balıkesir Üniversitesi’nin adı nelere karışır oldu. Şehrin en kıymetli markasını ne hallere soktular. Yazık. Yazık…hırsızlık var, tedbirsizlik var, hastanede başıboşluk var, enfes kokulu tuvaletler var, doğrudan teminler var, akçeli ihaleler var…

Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yeni başlayan bir dava var. Davanın suç konusu; Kamu Kurum ve Kuruluşların Zararına Dolandırıcılık/Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahtecilik. Evet yanlış okumadınız dolandırıcılık ve resmi belge sahteciliği. Dolandırılan kurum Sosyal Güvenlik Kurumu. Dolandıran kişiler Balıkesir Üniversitesi Personeli.

 

BALIKESİR 2.AĞIR CEZA MAHKEMESİ

Suç:   Kamu Kurum ve Kuruluşların Zararına Dolandırıcılık/Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği

 Dolandırılan Kurum:    Sosyal Güvenlik Kurumu

 Duruşma Günü:10/11/2023

 SANIKLAR:   

Balıkesir Üniversitesi  Balıkesir Ünv  Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi İ.E.

Dönemin   Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi  öğretim üyesi Doktor  Y.S.

Dönemin   Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi  öğretim üyesi Doktor D.D.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.