Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

TEŞEKKÜRLER ALİ KEMAL DEVECİLER

DÜNYA 08.12.2022 - 18:11, Güncelleme: 08.12.2022 - 18:11
 

TEŞEKKÜRLER ALİ KEMAL DEVECİLER

Büyükşehir Belediyesinin Yapamadığını Sen Yapıyorsun. Engellileri Unutmadığın İçin Teşekkürler.
Burhaniye Belediyesi tarafından projelendirilen Ali Çetinkaya Yayalaştırma Projesinde sona gelindi. Kocacami mahallesine bağlı Cumhuriyet meydanından başlayarak eski hastane önüne kadar olan alanda, 2 etap olarak yapılacak Ali Çetinkaya Yayalaştırma projesinin ilk etabını yol, altyapı, peyzaj, donatı alanları ve ışıklandırma sistemleri oluştururken, projenin 2. etabında ise dükkan cephe güneşlikleriyle tabelalarının yapımları gerçekleştirilecek. Yayalaştırma projesi, ortalama 250 metre ana cadde ve 200 metre de caddeye bağlı Mithat Paşa, Şevket Hoca ve pasaj sokaklarını kapsayacak. 12 metre eninde toplamda yaklaşık 450 metre uzunluğunda gerçekleşecek projenin iki etabı da tamamlandığında, tek tip dükkan cepheleri, tabela ve tenteleriyle bölgede farklılık yaratacak. İçerisinde donatı alanları, ışıklandırma, engellilere de uygun yürüme ve oturma alanları, peyzaj ve heykellerin bulunacağı proje, Burhaniye’yi modern bir görünüme kavuşturacak. Özellikle görme engelliler için yapılacak olan şeylerin tasarım aşamasında dahi belirtilmiş olması sevindirici. Bu projenin değişik bir hali Balıkesir merkezde Milli Kuvvetler caddesi için yapılmıştı. Ama eksik yapılmıştı. Özellikle görme engellilerin hiçe sayılmış olması vatandaş olarak bizleri üzdü. Bu arada alt yapıyı göremiyoruz. Yakında aşırı yağışlar başlar. Bakalım cadde o yağışlarda ne hal alacak merakla bekliyoruz. Alt yapı yapılmış mı yoksa yapılmamış mı onu da görmüş olacağız.
Büyükşehir Belediyesinin Yapamadığını Sen Yapıyorsun. Engellileri Unutmadığın İçin Teşekkürler.

Burhaniye Belediyesi tarafından projelendirilen Ali Çetinkaya Yayalaştırma Projesinde sona gelindi. Kocacami mahallesine bağlı Cumhuriyet meydanından başlayarak eski hastane önüne kadar olan alanda, 2 etap olarak yapılacak Ali Çetinkaya Yayalaştırma projesinin ilk etabını yol, altyapı, peyzaj, donatı alanları ve ışıklandırma sistemleri oluştururken, projenin 2. etabında ise dükkan cephe güneşlikleriyle tabelalarının yapımları gerçekleştirilecek.

Yayalaştırma projesi, ortalama 250 metre ana cadde ve 200 metre de caddeye bağlı Mithat Paşa, Şevket Hoca ve pasaj sokaklarını kapsayacak. 12 metre eninde toplamda yaklaşık 450 metre uzunluğunda gerçekleşecek projenin iki etabı da tamamlandığında, tek tip dükkan cepheleri, tabela ve tenteleriyle bölgede farklılık yaratacak. İçerisinde donatı alanları, ışıklandırma, engellilere de uygun yürüme ve oturma alanları, peyzaj ve heykellerin bulunacağı proje, Burhaniye’yi modern bir görünüme kavuşturacak. Özellikle görme engelliler için yapılacak olan şeylerin tasarım aşamasında dahi belirtilmiş olması sevindirici.

Bu projenin değişik bir hali Balıkesir merkezde Milli Kuvvetler caddesi için yapılmıştı. Ama eksik yapılmıştı. Özellikle görme engellilerin hiçe sayılmış olması vatandaş olarak bizleri üzdü. Bu arada alt yapıyı göremiyoruz. Yakında aşırı yağışlar başlar. Bakalım cadde o yağışlarda ne hal alacak merakla bekliyoruz. Alt yapı yapılmış mı yoksa yapılmamış mı onu da görmüş olacağız.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.