Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tehlikeli yolculuk

ASAYİŞ 16.08.2023 - 12:12, Güncelleme: 16.08.2023 - 12:12
 

Tehlikeli yolculuk

Bursa'da otomobile yaslanarak giden motosikletli kamerada
Bursa’da seyir halindeyken otomobile kolunu yaslayarak sohbet etmeye başlayan sürücü, yürekleri ağza getirdi. Yaşanan anlar ise anbean kayda alındı. Bursa'da iki sürücünün canını tehlikeye attığı anlar, görenleri şoke etti. İzmir Yolu Caddesi üzerinde ilerleyen motosiklet sürücüsü, yanında seyir halinde olan arkadaşını fark etti. Araca yaslanarak ilerledi Bir süre sonra sürücü, motosikletini yanaştırdığı aracın kapısına kolunu koyarak ilerlemeye başladı. Canını hiçe sayan sürücü, bölgedeki vatandaşların da yüreklerini ağızlarına getirdi. O anlar kamerada Henüz ismi belirlenemeyen motosikletin sürücüsünün, yanında seyreden otomobilin kapısına tutunarak muhabbet ettiği anlar ise başka bir sürücünün amatör kamerasına saniye saniye yansıdı.
Bursa'da otomobile yaslanarak giden motosikletli kamerada

Bursa’da seyir halindeyken otomobile kolunu yaslayarak sohbet etmeye başlayan sürücü, yürekleri ağza getirdi. Yaşanan anlar ise anbean kayda alındı.
Bursa'da iki sürücünün canını tehlikeye attığı anlar, görenleri şoke etti. İzmir Yolu Caddesi üzerinde ilerleyen motosiklet sürücüsü, yanında seyir halinde olan arkadaşını fark etti.
Araca yaslanarak ilerledi
Bir süre sonra sürücü, motosikletini yanaştırdığı aracın kapısına kolunu koyarak ilerlemeye başladı. Canını hiçe sayan sürücü, bölgedeki vatandaşların da yüreklerini ağızlarına getirdi.
O anlar kamerada
Henüz ismi belirlenemeyen motosikletin sürücüsünün, yanında seyreden otomobilin kapısına tutunarak muhabbet ettiği anlar ise başka bir sürücünün amatör kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.