Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tavus kuşları çatılarda geziyor, görenler şaşırıp kalıyor

DİĞER 10.05.2023 - 12:55, Güncelleme: 10.05.2023 - 12:55
 

Tavus kuşları çatılarda geziyor, görenler şaşırıp kalıyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, daha önce sokaklarda gezen 3 tavus kuşunu artık çatılarda da gören vatandaşlar şaşırıyor.
Bandırma'nın Paşabayır Mahallesi’nde, hayvanat bahçesi ve çiftliklerde görülmeye alışık olunan tavus kuşları çatılarda görülmeye başlandı. Celal Yavuz isimli vatandaş, "Çatılarda karga ve güvercin görmeye alışığız ve devamlı kuşları besliyoruz ancak bu tavus kuşları olağanın dışında, görmeye alışık olmadığımız bir durum, şaşkınlık içerisindeyiz. Elimizden geldiğince tavus kuşlarını beslemeye çalışıyoruz ancak bunlar yabani ve yaşam alanlarının çatılar değil çiftlikler olduğu kasındayız" dedi. Büyük şaşkınlık yaşayan Celal Yavuz ve vatandaşlar, o anları cep telefonuyla kayda almayı ihmal etmedi.
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, daha önce sokaklarda gezen 3 tavus kuşunu artık çatılarda da gören vatandaşlar şaşırıyor.

Bandırma'nın Paşabayır Mahallesi’nde, hayvanat bahçesi ve çiftliklerde görülmeye alışık olunan tavus kuşları çatılarda görülmeye başlandı. Celal Yavuz isimli vatandaş, "Çatılarda karga ve güvercin görmeye alışığız ve devamlı kuşları besliyoruz ancak bu tavus kuşları olağanın dışında, görmeye alışık olmadığımız bir durum, şaşkınlık içerisindeyiz. Elimizden geldiğince tavus kuşlarını beslemeye çalışıyoruz ancak bunlar yabani ve yaşam alanlarının çatılar değil çiftlikler olduğu kasındayız" dedi.
Büyük şaşkınlık yaşayan Celal Yavuz ve vatandaşlar, o anları cep telefonuyla kayda almayı ihmal etmedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.