Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki Edremit’i ziyaret etti

GÜNDEM 21.07.2023 - 16:26, Güncelleme: 21.07.2023 - 16:26
 

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki Edremit’i ziyaret etti

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki, Edemit Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.
Orman Genel Müdür Yardımcısı Zekeriya Nane ile DKMP Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ali Kurtuluş’un eşlik ettiği, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki’yi, Balıkesir Bölge Müdürü Kemal Kayıran, DKMP II. Bölge Müdürü Ali Bozkurt, Bölge Müdür Yardımcıları İbrahim Metin, Halil Karademir, Edremit Orman İşletme Müdürü Barış Tamer Kilis ve İşletme Müdürlüğü teknik personeli karşıladı. Ziyarette Bakan Yardımcısı; Yangına hassas bu dönemde ekiplerin devamlı hazır, teyakkuzda bulunmasını, kamu kaynaklarının israf edilmeden en verimli şekilde kullanılmasını talimatını verdi.
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki, Edemit Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Zekeriya Nane ile DKMP Genel Müdür Yardımcısı Seyit Ali Kurtuluş’un eşlik ettiği, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki’yi, Balıkesir Bölge Müdürü Kemal Kayıran, DKMP II. Bölge Müdürü Ali Bozkurt, Bölge Müdür Yardımcıları İbrahim Metin, Halil Karademir, Edremit Orman İşletme Müdürü Barış Tamer Kilis ve İşletme Müdürlüğü teknik personeli karşıladı.
Ziyarette Bakan Yardımcısı; Yangına hassas bu dönemde ekiplerin devamlı hazır, teyakkuzda bulunmasını, kamu kaynaklarının israf edilmeden en verimli şekilde kullanılmasını talimatını verdi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.