Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sındırgı Belediye Başkanına Soruşturma!

GÜNDEM 24.08.2022 - 17:48, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

Sındırgı Belediye Başkanına Soruşturma!

Balıkesir Sındırgı İlçesinde. Kocahan Cumhuriyet Çarşısı projesi için, dükkanların tahliyesini beklemeden, çatıların sökülme işlemi için talimat veren Sındırgı AK Parti Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İç işleri bakanlığınca soruşturmaya alındı.
Süleyman Soylu’nun Soruşturma İzni Mahkeme kararı çıkmadan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, çatılarını sökülme talimatını verdi. Akabinde İş yerlerine ait çatıların sökülme işleminin başlatılması, Belediye Başkan Yardımcısı Çağrı Çağatay Çavdar’a ve kendisine bağlı kademe işçilerine uygulatan, Makine İkmali Bakım ve Onarım Müdür vekili Alişan Çağdaş hakkında; 4483 Sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanunun 6 ncı maddesi gereğince soruşturma izni verilmesine karar verildi. “RİSK Almayan Belediye Başkanı Mı Olur!” Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş yaptığı açıklamada, Belediye Kocahan Çarşı projesi şehrimizin mükemmel bir prestij projesidir. Kocahan Çarşı önündeki depreme dayanıksız belediye dükkanlarının yıkımı esnasında çatısını yıkarken, yine yandaki boşaltmayan diğer kiracıların üzerindeki eternitlere zarar verdiğimiz iddiasıyla İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu imzalı olarak konu soruşturulsun denilmiş. Olsun risk almayan adamdan Belediye Başkanı olur mu? Demirden korksak trene binmezdik. Yoksa nasıl gelişip büyüyeceğiz. Yıkacağız da, yapacağız da.. Birileri de bu rutin işlem üzerine algı oyunları peşine düşmüş .. Acaba ne oldu? İşte bu anlattıklarımız oldu hepsi bu.. Size bizden ekmek yok. Bak bizim partimiz ne kadar adaletli.. Kendi partisinden bir Belediye Başkanını dahi sorgulansın diyecek kadar adaletli ‘Sorgulansın’ diyor, ‘Suçlu’ demiyor.. Ama, siz de bunları anlayacak kapasite nerede..? Demiştik ya dostlar için söyledik merak etmesinler diye yazıyoruz. Hepsi bir eternit yüzünden. Vesselam. İfadelerini kullandı.
Balıkesir Sındırgı İlçesinde. Kocahan Cumhuriyet Çarşısı projesi için, dükkanların tahliyesini beklemeden, çatıların sökülme işlemi için talimat veren Sındırgı AK Parti Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, İç işleri bakanlığınca soruşturmaya alındı.

Süleyman Soylu’nun Soruşturma İzni

Mahkeme kararı çıkmadan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, çatılarını sökülme talimatını verdi.

Akabinde İş yerlerine ait çatıların sökülme işleminin başlatılması, Belediye Başkan Yardımcısı Çağrı Çağatay Çavdar’a ve kendisine bağlı kademe işçilerine uygulatan, Makine İkmali Bakım ve Onarım Müdür vekili Alişan Çağdaş hakkında; 4483 Sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanunun 6 ncı maddesi gereğince soruşturma izni verilmesine karar verildi.

“RİSK Almayan Belediye Başkanı Mı Olur!”

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş yaptığı açıklamada, Belediye Kocahan Çarşı projesi şehrimizin mükemmel bir prestij projesidir.

Kocahan Çarşı önündeki depreme dayanıksız belediye dükkanlarının yıkımı esnasında çatısını yıkarken, yine yandaki boşaltmayan diğer kiracıların üzerindeki eternitlere zarar verdiğimiz iddiasıyla İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu imzalı olarak konu soruşturulsun denilmiş. Olsun risk almayan adamdan Belediye Başkanı olur mu?

Demirden korksak trene binmezdik. Yoksa nasıl gelişip büyüyeceğiz. Yıkacağız da, yapacağız da.. Birileri de bu rutin işlem üzerine algı oyunları peşine düşmüş .. Acaba ne oldu?

İşte bu anlattıklarımız oldu hepsi bu.. Size bizden ekmek yok. Bak bizim partimiz ne kadar adaletli..

Kendi partisinden bir Belediye Başkanını dahi sorgulansın diyecek kadar adaletli ‘Sorgulansın’ diyor, ‘Suçlu’ demiyor.. Ama, siz de bunları anlayacak kapasite nerede..?

Demiştik ya dostlar için söyledik merak etmesinler diye yazıyoruz. Hepsi bir eternit yüzünden. Vesselam. İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.