Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şafak vakti motosiklet hırsızlığı kamerada

ASAYİŞ 26.08.2023 - 12:01, Güncelleme: 26.08.2023 - 12:01
 

Şafak vakti motosiklet hırsızlığı kamerada

İki hırsızın motosiklet çalma anları güvenlik kameralarına yansıdı
Bursa’da bir evin bahçesine giren 2 hırsız, gözüne kestirdikleri motosikleti saniyeler içinde çaldı. Hırsızların o anları güvenlik kameralarına yansıdı. Olay saat 04.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartman bahçesinde park halinde duran motosikletleri keşif yapan 2 hırsız birini gözüne kestirdi. Hırsızlardan biri çevreyi gözetlerken diğeri ise bahçeye girip motosikleti sürükleyerek dışarı çıkardı. Hırsızlar daha sonra çaldıkları motosikleti çalıştırarak uzaklaştı. Hırsızların o anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
İki hırsızın motosiklet çalma anları güvenlik kameralarına yansıdı

Bursa’da bir evin bahçesine giren 2 hırsız, gözüne kestirdikleri motosikleti saniyeler içinde çaldı. Hırsızların o anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay saat 04.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartman bahçesinde park halinde duran motosikletleri keşif yapan 2 hırsız birini gözüne kestirdi. Hırsızlardan biri çevreyi gözetlerken diğeri ise bahçeye girip motosikleti sürükleyerek dışarı çıkardı. Hırsızlar daha sonra çaldıkları motosikleti çalıştırarak uzaklaştı. Hırsızların o anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.