Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖZLEM URALDAN MANSUR YAVAŞ ZİYARETİ!

SİYASET 07.09.2022 - 20:22, Güncelleme: 07.09.2022 - 20:22
 

ÖZLEM URALDAN MANSUR YAVAŞ ZİYARETİ!

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.
Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural’ın ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklama, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ’ı makamında ziyaret ettik. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener' in selamlarını ilettik. Başta Ankara’ya yaptığı hizmetlerle gönülleri kazanan, Projeleriyle 2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülüne layık görülen Mansur Başkanımıza ve İYİ Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Adnan Beker ’e misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural’ın ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklama, “ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ’ı makamında ziyaret ettik. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener' in selamlarını ilettik. Başta Ankara’ya yaptığı hizmetlerle gönülleri kazanan, Projeleriyle 2021 Dünya Belediye Başkanı Başkent Ödülüne layık görülen Mansur Başkanımıza ve İYİ Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Adnan Beker ’e misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.