Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Online Araç Satışının Mağdurlarından Biri Balıkesir’den MERCEDES DOLANDIRICILIĞI

GÜNDEM 31.08.2023 - 13:25, Güncelleme: 31.08.2023 - 17:32
 

Online Araç Satışının Mağdurlarından Biri Balıkesir’den MERCEDES DOLANDIRICILIĞI

Mercedes araba satışı konusunda son dolandırıcı mağduru Balıkesir’den. Araç alırken güvenilir kaynak neresi sorusunu sorduracak bir olay yaşandı.
Balıkesir’in tanınmış isimlerinden olan mağdur F.A. http://Mercedes-benztr.com internet sitesi üzerinden araba seçiyor, fiyatına bakıyor, beğeniyor, firmanın ismine bakıyor ve sipariş oluşturuyor. Ve ilk ödemesini gönderiyor. Ama ödeme yaptıktan sonra aklına firmayı arayıp teslimat ile ilgili ayrıntılı bilgi almak geliyor. Sitede yazan telefon numarasını tekrar arıyor, teslimat ile ilgili sorular soruyor ve ödeme yaptığı firma kendisine sipariş vermiş olduğu aracın ödemesinin tamamlanması durumunda  çekici üstünde gönderebileceklerini söylüyor. Mağdur olan F.A. ilk etapta bu durumu olağan karşılıyor ama sonra Mercedes firmasının ana bayisi olan KOLUMAN şirketini arıyor. Firma kendisine araç teslimatı ile ilgili gönderim olmadığını, kendisinin teslim almaya gelmesi gerektiğini söylüyor. İşte o an anlıyor dolandırıldığını. Telefon görüşmesi bittikten sonra hemen para gönderdiği firmayı bir kontrol ediyor Koluman Oto Otomotiv Ltd. Şti. ismi çıkıyor karşısına. İsimde sorun yok diye düşünüyor. Ama Mercedes firmasının ana bayisi olan KOLUMAN şirketinin açılımının farklı olduğunu anlıyor ama artık çok geç. İlk ödemeyi yapmış olduğu için yapacak bir şey kalmıyor. Bundan sonrası adli süreç. Sizde mağdur olmayın. Muhtemelen bu şekilde çok mağdur var veya olacaktır. MERCEDES dolandırıcılarının ağına düşmemek için tedbirli olmanızda fayda var.   Haber: Mustafa GÖKÇE  
Mercedes araba satışı konusunda son dolandırıcı mağduru Balıkesir’den. Araç alırken güvenilir kaynak neresi sorusunu sorduracak bir olay yaşandı.

Balıkesir’in tanınmış isimlerinden olan mağdur F.A. http://Mercedes-benztr.com internet sitesi üzerinden araba seçiyor, fiyatına bakıyor, beğeniyor, firmanın ismine bakıyor ve sipariş oluşturuyor. Ve ilk ödemesini gönderiyor. Ama ödeme yaptıktan sonra aklına firmayı arayıp teslimat ile ilgili ayrıntılı bilgi almak geliyor. Sitede yazan telefon numarasını tekrar arıyor, teslimat ile ilgili sorular soruyor ve ödeme yaptığı firma kendisine sipariş vermiş olduğu aracın ödemesinin tamamlanması durumunda  çekici üstünde gönderebileceklerini söylüyor.

Mağdur olan F.A. ilk etapta bu durumu olağan karşılıyor ama sonra Mercedes firmasının ana bayisi olan KOLUMAN şirketini arıyor. Firma kendisine araç teslimatı ile ilgili gönderim olmadığını, kendisinin teslim almaya gelmesi gerektiğini söylüyor. İşte o an anlıyor dolandırıldığını.

Telefon görüşmesi bittikten sonra hemen para gönderdiği firmayı bir kontrol ediyor Koluman Oto Otomotiv Ltd. Şti. ismi çıkıyor karşısına. İsimde sorun yok diye düşünüyor. Ama Mercedes firmasının ana bayisi olan KOLUMAN şirketinin açılımının farklı olduğunu anlıyor ama artık çok geç. İlk ödemeyi yapmış olduğu için yapacak bir şey kalmıyor. Bundan sonrası adli süreç.

Sizde mağdur olmayın. Muhtemelen bu şekilde çok mağdur var veya olacaktır. MERCEDES dolandırıcılarının ağına düşmemek için tedbirli olmanızda fayda var.

 

Haber: Mustafa GÖKÇE

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.