Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nene Hatun orman yangınına müdahale için Çanakkale’de

ASAYİŞ 24.08.2023 - 12:11, Güncelleme: 24.08.2023 - 12:11
 

Nene Hatun orman yangınına müdahale için Çanakkale’de

Türkiye’nin ilk acil müdahale gemisi Nene Hatun Çanakkale'deki orman yangınına müdahale için, Merkez İskelesi'nde konuşlandırıldı.
Çanakkale'deki orman yangınına müdahale için İstanbul'dan yola çıkan Türkiye’nin ilk acil müdahale gemisi Nene Hatun, Merkez İskelesi'nde konuşlandırıldı. Konu ile ilgili Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğümüze ait ülkemizin ilk acil müdahale gemisi olan Nene Hatun gemimiz, denizden müdahaleye ihtiyaç olduğu durumda görev yapmak üzere emre hazır olarak Çanakkale Merkez İskelesi’nde konuşlandırıldı” ifadeleri kullanıldı.
Türkiye’nin ilk acil müdahale gemisi Nene Hatun Çanakkale'deki orman yangınına müdahale için, Merkez İskelesi'nde konuşlandırıldı.

Çanakkale'deki orman yangınına müdahale için İstanbul'dan yola çıkan Türkiye’nin ilk acil müdahale gemisi Nene Hatun, Merkez İskelesi'nde konuşlandırıldı.
Konu ile ilgili Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğümüze ait ülkemizin ilk acil müdahale gemisi olan Nene Hatun gemimiz, denizden müdahaleye ihtiyaç olduğu durumda görev yapmak üzere emre hazır olarak Çanakkale Merkez İskelesi’nde konuşlandırıldı” ifadeleri kullanıldı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.