Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Motosikletteki iki genç böyle ölümden döndü

ASAYİŞ 21.08.2023 - 12:17, Güncelleme: 21.08.2023 - 12:17
 

Motosikletteki iki genç böyle ölümden döndü

Tali yoldan ana yola dikkatsizce çıkan hafif ticari araç sürücüsü, motosikletin çarpmasının ardından başka bir araca daha çarptı
 Bursa’da motosikletteki gençler, tali yoldan ana yola dikkatsizce çıkan hafif ticari araca çarpıp yaralandı. O anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, merkez Yıldırım ilçesi Karlıdağ Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddeye hızla çıkan G.T idaresindeki 42 FGM 63 plakalı hafif ticari araca, Karlıdağ Caddesi üzerinde seyreden 16 ASY 982 plakalı motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü K.K ve arkasında oturan E.K kazanın etkisiyle savrularak yere düştü. Yaralı gençler dakikalarca hareketsiz halde yerde yattılar. Olay yerine kısa sürede gelen 112 ekibiyle hastaneye kaldırılan yaralı gençlerin durumunun iyiye gittiği bildirildi. Motosikletlinin çarpmasıyla hafif ticari araç sürücüsü önünde park halinde olan bir otomobile de çarptı. Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.
Tali yoldan ana yola dikkatsizce çıkan hafif ticari araç sürücüsü, motosikletin çarpmasının ardından başka bir araca daha çarptı

 Bursa’da motosikletteki gençler, tali yoldan ana yola dikkatsizce çıkan hafif ticari araca çarpıp yaralandı. O anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, merkez Yıldırım ilçesi Karlıdağ Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddeye hızla çıkan G.T idaresindeki 42 FGM 63 plakalı hafif ticari araca, Karlıdağ Caddesi üzerinde seyreden 16 ASY 982 plakalı motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü K.K ve arkasında oturan E.K kazanın etkisiyle savrularak yere düştü. Yaralı gençler dakikalarca hareketsiz halde yerde yattılar. Olay yerine kısa sürede gelen 112 ekibiyle hastaneye kaldırılan yaralı gençlerin durumunun iyiye gittiği bildirildi.
Motosikletlinin çarpmasıyla hafif ticari araç sürücüsü önünde park halinde olan bir otomobile de çarptı. Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.