Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Motosikletli hırsızlar balkonda asılı çamaşırları çaldı

ASAYİŞ 09.08.2023 - 15:06, Güncelleme: 09.08.2023 - 15:06
 

Motosikletli hırsızlar balkonda asılı çamaşırları çaldı

Balkonda ipte asılı çamaşırları alıp kayıplara karıştılar
Bursa'da zemin kattaki bir evin balkonunda ipte asılı çamaşırları çalıp motosiklet ile kaçan hırsızlar, kameraya yakalandı. Motosikletle seyir halindeyken, balkonda asılı çamaşırları gören 2 şüpheli ipe asılı çamaşırları toplayıp kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yıldırım ilçesi Fidyekızık Mahallesi’nde yaşandı. Motosikletle seyir halindeyken zemin kattaki bir evin balkonunda kurutulmak için ipte asılı çamaşırları fark eden iki şahıs, balkonun yanına kadar gelip ipten çamaşırları toplamaya başladı. Balkonda bulunan bir çift ayakkabıyı da çalan şüpheliler aynı motosikletle kayıplara karıştı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerası ile kaydedildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.
Balkonda ipte asılı çamaşırları alıp kayıplara karıştılar

Bursa'da zemin kattaki bir evin balkonunda ipte asılı çamaşırları çalıp motosiklet ile kaçan hırsızlar, kameraya yakalandı.
Motosikletle seyir halindeyken, balkonda asılı çamaşırları gören 2 şüpheli ipe asılı çamaşırları toplayıp kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yıldırım ilçesi Fidyekızık Mahallesi’nde yaşandı. Motosikletle seyir halindeyken zemin kattaki bir evin balkonunda kurutulmak için ipte asılı çamaşırları fark eden iki şahıs, balkonun yanına kadar gelip ipten çamaşırları toplamaya başladı. Balkonda bulunan bir çift ayakkabıyı da çalan şüpheliler aynı motosikletle kayıplara karıştı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerası ile kaydedildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.