Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MİNİK ÖĞRENCİLER ENGELLİ GAZETECİYLE SÖYLEŞTİ

EĞİTİM 07.12.2023 - 14:45, Güncelleme: 07.12.2023 - 14:45
 

MİNİK ÖĞRENCİLER ENGELLİ GAZETECİYLE SÖYLEŞTİ

MİNİK ÖĞRENCİLER ENGELLİ GAZETECİYLE SÖYLEŞTİ
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle Sakarya İlkokulu’nun minik öğrencileri hafta içinde düzenlenen bir programla ortopedik engelli Gazeteci Suat Salgın ile bir araya geldi. Ayvalık’ın en köklü okullarından Sakarya İlkokulu’nun Müdürü Veli Gezer, Müdür Yardımcısı Hasan Çelik ve 3-B Sınıf Öğretmeni Münevver Dıvarcı’nın öncülüğünde gerçekleşen buluşmada birbirinden zeki ve sevimli öğrencilerin engelliler konusundaki bilgi donanımları dikkat çekti. Gazeteci Salgın’ın “engelliler” konusundaki söyleşisine öğrenci velilerinden Semra Onayce de söyleşiyi birbirinden zeki ve sevimli öğrencilerle birlikte izledi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün engellilerin hatırlanması açısından önemi, engellilerin sorunları, engelliliğin nedenleri, fırsat verildiğinde her engellinin başarılı olabileceğine ilişkin konularda bilgiler veren Salgın’a minik yüreklerin gösterdiği yakın ilgi ise etkinliğe damgasını vurdu. Tüm sevimlilikleriyle engelli vatandaşlara nasıl yaklaşılması gerektiği, engelli bir gazeteci olarak güncel hayatta yaşadığı sorunlar, mimari engeller gibi konularda Gazeteci Salgın’a sorular yönelten öğrencilerin, aldıkları cevaplarla da zaman zaman duygusal anlar yaşadıkları gözlendi. Etkinlik sonunda kendilerine bilgiler veren Suat amcalarına sarılarak sevgi gösterilerinde bulunan minik öğrencilerin bu tavırları oldukça renkli görüntüleri de beraberinde getirdi
MİNİK ÖĞRENCİLER ENGELLİ GAZETECİYLE SÖYLEŞTİ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle Sakarya İlkokulu’nun minik öğrencileri hafta içinde düzenlenen bir programla ortopedik engelli Gazeteci Suat Salgın ile bir araya geldi.
Ayvalık’ın en köklü okullarından Sakarya İlkokulu’nun Müdürü Veli Gezer, Müdür Yardımcısı Hasan Çelik ve 3-B Sınıf Öğretmeni Münevver Dıvarcı’nın öncülüğünde gerçekleşen buluşmada birbirinden zeki ve sevimli öğrencilerin engelliler konusundaki bilgi donanımları dikkat çekti.
Gazeteci Salgın’ın “engelliler” konusundaki söyleşisine öğrenci velilerinden Semra Onayce de söyleşiyi birbirinden zeki ve sevimli öğrencilerle birlikte izledi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün engellilerin hatırlanması açısından önemi, engellilerin sorunları, engelliliğin nedenleri, fırsat verildiğinde her engellinin başarılı olabileceğine ilişkin konularda bilgiler veren Salgın’a minik yüreklerin gösterdiği yakın ilgi ise etkinliğe damgasını vurdu.
Tüm sevimlilikleriyle engelli vatandaşlara nasıl yaklaşılması gerektiği, engelli bir gazeteci olarak güncel hayatta yaşadığı sorunlar, mimari engeller gibi konularda Gazeteci Salgın’a sorular yönelten öğrencilerin, aldıkları cevaplarla da zaman zaman duygusal anlar yaşadıkları gözlendi.
Etkinlik sonunda kendilerine bilgiler veren Suat amcalarına sarılarak sevgi gösterilerinde bulunan minik öğrencilerin bu tavırları oldukça renkli görüntüleri de beraberinde getirdi

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.