Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE İNCELEME/SORUŞTURMA DOSYALARI

DÜNYA 28.09.2023 - 14:43, Güncelleme: 28.09.2023 - 16:33
 

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE İNCELEME/SORUŞTURMA DOSYALARI

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE İNCELEME/SORUŞTURMA DOSYALARI
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE  İNCELEME/SORUŞTURMA DOSYALARI Balıkesir’de eğitim ile ilgili bir çok konuyu zaman zaman gündeme getiriyoruz. Ve yaptığımız her haber birilerini her daim rahatsız ediyor. çünkü doğru ve belgeli haberler. Milli eğitimin bünyesindeki müfettişler il genelinde sürekli inceleme yaparlar. Her konuda bilgi ve fikir sahibi olarak raporlarını, görüş ve önerilerini ilgili makama gönderirler. Bu rapor ve görüşlere göre de kişilere cezalar verilir. Bu cezalar her zaman adil olmayabiliyor. Biz yeni eğitim öğretim döneminde bu müfettişler arkadaşların incelemiş olduğu dosyaları daha sık gündeme getireceğiz. Bakalım kimler için ne istemişler, davalar da sonuçlar ne çıkmış, kamu zararları tahsil edilmiş mi, yoksa görmezden mi gelinmiş, hepsini yayınlayacağız.  Eğitim Müfettişleri  ve  İnceleme/Soruşturma Dosyalarında; Kamu zararı-tehdit-haksız kazanç, görevi yapılmadan ödenen ek ders ücret ödemeleri, kamu görevlilerini okulda tehdit eden kamu görevlilerinin soruşturma dosyalarını gündeme getireceğiz. Bilgiye belgeye dayalı hangi okulda inceleme/soruşturma süreçlerinin bekletildiğini, kimlerin devreye girdiği, müfettişlerin neden suç duyurusunda bulunmadıklarını nedenlerini kamuoyu ile paylaşacağız… Okullardaki keyfiyete dayalı uygulamaları yapanları ve onları koruyanları ses çıkarmayanları, suç işleyen kamu görevlilerinin nasıl görevlerinin başında göreve devam ettiklerini şüpheye yer bırakmayacak netlikte gazetecilik etiğine uygun olarak gündeme getireceğiz. Hatta işlem yapılmayan suça konu evrakların içeriklerini de gündeme getireceğiz. Önümüzdeki hafta Karesi ilçesinden ilk dosyanın kapağını açıp başlıyoruz.                                             
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE İNCELEME/SORUŞTURMA DOSYALARI

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.