Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MESUT ERAY İSTİFA ET

DİĞER 21.03.2024 - 16:53, Güncelleme: 21.03.2024 - 19:58
 

MESUT ERAY İSTİFA ET

MESUT ERAY İSTİFA ET
Hem Organize Sanayi Bölge Müdürü görüneceksin hem de Altıeylül Belediyesi için adaylık çalışması yapacaksın. Yok öyle bir iş. Senin görevin yönetim kurulunun kararları ve talimatları doğrultusunda OSB2nin sevk ve idaresini yürütmek ve verilen diğer görevleri yapmak, peki. İyide sen seçim çalışması yapıyorsun, görev yerinde değildin, bu durumda görevini yapmamış oluyorsun… Bu etik değil. Hakka da sığmaz, hukuka da sığmaz, kul hakkına girer. OSB Bölge Müdürlüğünden neden istifa etmiyorsun? Sen istifa etmiyorsan OSB Yönetim Kurulu neden senin görevinin sonlandırılması için karar almıyor? Seçim çalışması yaptığın ve OSB de olmadığın halde maaşın işliyor mu? İŞBİR Yönetim Kurulu üyeliğin de devam ediyor mu? Buradan yönetim kurulan da bir soru sormak istiyoruz. Bu kişi Mesut ERAY değil de başkası olsaydı yönetim kurulu kararı alıp bölge müdürlüğü görevini sonlandırır mıydınız, yoksa bekletir miydiniz?
MESUT ERAY İSTİFA ET

Hem Organize Sanayi Bölge Müdürü görüneceksin hem de Altıeylül Belediyesi için adaylık çalışması yapacaksın. Yok öyle bir iş. Senin görevin yönetim kurulunun kararları ve talimatları doğrultusunda OSB2nin sevk ve idaresini yürütmek ve verilen diğer görevleri yapmak, peki. İyide sen seçim çalışması yapıyorsun, görev yerinde değildin, bu durumda görevini yapmamış oluyorsun…

Bu etik değil.

Hakka da sığmaz, hukuka da sığmaz, kul hakkına girer.

OSB Bölge Müdürlüğünden neden istifa etmiyorsun?

Sen istifa etmiyorsan OSB Yönetim Kurulu neden senin görevinin sonlandırılması için karar almıyor?

Seçim çalışması yaptığın ve OSB de olmadığın halde maaşın işliyor mu?

İŞBİR Yönetim Kurulu üyeliğin de devam ediyor mu?

Buradan yönetim kurulan da bir soru sormak istiyoruz. Bu kişi Mesut ERAY değil de başkası olsaydı yönetim kurulu kararı alıp bölge müdürlüğü görevini sonlandırır mıydınız, yoksa bekletir miydiniz?

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.