Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MERAL AKŞENER BALIKESİR’E GELİYOR

SİYASET 28.07.2022 - 16:47, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

MERAL AKŞENER BALIKESİR’E GELİYOR

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem URAL gündeme dair açıklamalarda bulundu. URAL, Meral AKŞENER’in Balıkesir’e gelmesi ile ilgili bilgiler aktardı.
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem URAL gündeme dair açıklamalarda bulundu. URAL, Meral AKŞENER’in Balıkesir’e gelmesi ile ilgili bilgiler aktardı.  URAL yaptığı açıklamada; İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER, 30 Temmuz’da Balıkesir’de. Teşkilatlarımıza ‘Sıkmadık bir el, çalmadık bir kapı bırakmayacaksınız’ talimatı veren ve kendisi de ülkeyi baştan sona gezmek için sahaya inen, yorulmadan usanmadan vatandaşımızın dertlerini dinleyerek nefesi kesilmiş olan Türk Milletine nefes olmaya çalışan Sayın Meral AKŞENER 30 Temmuz’da Bandırma ve Susurluk ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Genel Başkanımız, sokağın nabzını tutuyor, halkımızdan aldığı güçle, halkımızın yanında durmaya devam ediyor, sokakta vatandaşın, gencin, kadının, mağdurun dertlerine ortak olurken esnafımızın sıkıntılarını, gözleri ışıldayan bakanlarımızın yönettiği ekonominin sokaktaki yansımalarını, ilk elden dinliyor.  Genel Başkanımız bu kötü ekonomi politikalarının şehrimizdeki yansımalarını da ‘Dert Defteri’ne ekleyecek. Ülkesinin dertleriyle dertlenmeyi bilmeyen tüm siyasi partiler gibi tarihin çöplüğüne karışmasına sayılı günler kalan siyasi iktidar mensuplarının gözlerindeki ışıltı, GÜNEŞ doğduğunda yok olup gidecek. Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in Kuva-yi Milliye şehri olan Balıkesir’imize gelecek olması tüm teşkilatımızda büyük bir heyecan ve mutluluk dalgası oluştururken gaflet ve dalalet içindeki makam sahiplerinin de konuyu yakından takip ettiklerinden hiç şüphemiz yok. ‘Dosta güven, düşmana korku salmak’ dedikleri şey tam da bu olsa gerek. Ülkemizin içine sokulduğu karanlığı aydınlığa kavuşturacak olan ‘GÜNEŞ’ doğdu. Ondandır telaşınız, ondandır korkunuz…” dedi.
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem URAL gündeme dair açıklamalarda bulundu. URAL, Meral AKŞENER’in Balıkesir’e gelmesi ile ilgili bilgiler aktardı.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem URAL gündeme dair açıklamalarda bulundu. URAL, Meral AKŞENER’in Balıkesir’e gelmesi ile ilgili bilgiler aktardı. 

URAL yaptığı açıklamada; İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER, 30 Temmuz’da Balıkesir’de. Teşkilatlarımıza ‘Sıkmadık bir el, çalmadık bir kapı bırakmayacaksınız’ talimatı veren ve kendisi de ülkeyi baştan sona gezmek için sahaya inen, yorulmadan usanmadan vatandaşımızın dertlerini dinleyerek nefesi kesilmiş olan Türk Milletine nefes olmaya çalışan Sayın Meral AKŞENER 30 Temmuz’da Bandırma ve Susurluk ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek.

Genel Başkanımız, sokağın nabzını tutuyor, halkımızdan aldığı güçle, halkımızın yanında durmaya devam ediyor, sokakta vatandaşın, gencin, kadının, mağdurun dertlerine ortak olurken esnafımızın sıkıntılarını, gözleri ışıldayan bakanlarımızın yönettiği ekonominin sokaktaki yansımalarını, ilk elden dinliyor.  Genel Başkanımız bu kötü ekonomi politikalarının şehrimizdeki yansımalarını da ‘Dert Defteri’ne ekleyecek.

Ülkesinin dertleriyle dertlenmeyi bilmeyen tüm siyasi partiler gibi tarihin çöplüğüne karışmasına sayılı günler kalan siyasi iktidar mensuplarının gözlerindeki ışıltı, GÜNEŞ doğduğunda yok olup gidecek. Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’in Kuva-yi Milliye şehri olan Balıkesir’imize gelecek olması tüm teşkilatımızda büyük bir heyecan ve mutluluk dalgası oluştururken gaflet ve dalalet içindeki makam sahiplerinin de konuyu yakından takip ettiklerinden hiç şüphemiz yok. ‘Dosta güven, düşmana korku salmak’ dedikleri şey tam da bu olsa gerek. Ülkemizin içine sokulduğu karanlığı aydınlığa kavuşturacak olan ‘GÜNEŞ’ doğdu. Ondandır telaşınız, ondandır korkunuz…” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.