Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Marmara Denizi'nde kayıp mürettebatı arama çalışmaları sürüyor

DİĞER 16.02.2024 - 22:24, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:24
 

Marmara Denizi'nde kayıp mürettebatı arama çalışmaları sürüyor

Marmara Denizi'nde kayıp mürettebatı arama çalışmaları sürüyor
Marmara Denizi'nde seyir halinde iken Karacabey açıklarında su alarak batan ‘BATUHAN A' isimli kargo gemisinin kayıp mürettebatına ulaşmak için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Marmara Denizi'nde batan “BATUHAN A” isimli geminin kayıp 6 mürettebatına ulaşmak için tüm imkânlar seferber edildi. Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Sahil Yenice Mahallesi'nde toplanan TSK, AFAD, jandarma ve itfaiyeden oluşan ekipler gün boyunca aralıksız olarak arama-kurtarma çalışması yürütüyorlar. Hem denizden ve hem de havadan koordineli olarak çalışma yürüten ekipler, ayrıca karadan da denizi aralıksız olarak izleyerek görsel tarama yapıyorlar. Diğer yandan, Bandırma Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait 2 botun da arama-kurtarma çalışmalarına katıldığı öğrenildi.
Marmara Denizi'nde kayıp mürettebatı arama çalışmaları sürüyor

Marmara Denizi'nde seyir halinde iken Karacabey açıklarında su alarak batan ‘BATUHAN A' isimli kargo gemisinin kayıp mürettebatına ulaşmak için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
Marmara Denizi'nde batan “BATUHAN A” isimli geminin kayıp 6 mürettebatına ulaşmak için tüm imkânlar seferber edildi. Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Sahil Yenice Mahallesi'nde toplanan TSK, AFAD, jandarma ve itfaiyeden oluşan ekipler gün boyunca aralıksız olarak arama-kurtarma çalışması yürütüyorlar.
Hem denizden ve hem de havadan koordineli olarak çalışma yürüten ekipler, ayrıca karadan da denizi aralıksız olarak izleyerek görsel tarama yapıyorlar. Diğer yandan, Bandırma Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait 2 botun da arama-kurtarma çalışmalarına katıldığı öğrenildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.