Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kırklareli şehidini son yolculuğuna uğurladı

GÜNDEM 11.06.2023 - 15:22, Güncelleme: 11.06.2023 - 15:22
 

Kırklareli şehidini son yolculuğuna uğurladı

Deprem bölgesi Hatay'da geçici görevdeyken şehit olan Komiser Yardımcısı Selim Sarıkaya, uzun yıllar görev yaptığı Kırklareli’nde son yolculuğuna uğurlandı.
İstanbul'da görevli olan ve deprem bölgesi Hatay'da geçici görevdeyken şehit olan Komiser Yardımcısı Selim Sarıkaya'nın cenazesi, uzun yıllar görev yaptığı Kırklareli’ne getirildi. Şehit Sarıkaya için Hızırbey Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende şehit Sarıkaya’nın polis şapkası takan 2 oğlu babalarının tabutunu ve fotoğrafını öperken, ablası “Selim kalk, beni yalnız bıraktın ablam” diyerek tabutuna sarıldı. Şehidin ailesini meslektaşları sakinleştirmeye çalıştı. Kılınan cenaze namazının ardından Sarıkaya’nın cenazesi Kırklareli Şehitliği'ne defnedildi. Cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, milletvekilleri, meslektaşları, ailesi ve sevenleri katıldı.
Deprem bölgesi Hatay'da geçici görevdeyken şehit olan Komiser Yardımcısı Selim Sarıkaya, uzun yıllar görev yaptığı Kırklareli’nde son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul'da görevli olan ve deprem bölgesi Hatay'da geçici görevdeyken şehit olan Komiser Yardımcısı Selim Sarıkaya'nın cenazesi, uzun yıllar görev yaptığı Kırklareli’ne getirildi. Şehit Sarıkaya için Hızırbey Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende şehit Sarıkaya’nın polis şapkası takan 2 oğlu babalarının tabutunu ve fotoğrafını öperken, ablası “Selim kalk, beni yalnız bıraktın ablam” diyerek tabutuna sarıldı. Şehidin ailesini meslektaşları sakinleştirmeye çalıştı. Kılınan cenaze namazının ardından Sarıkaya’nın cenazesi Kırklareli Şehitliği'ne defnedildi.
Cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, milletvekilleri, meslektaşları, ailesi ve sevenleri katıldı.

Kırklareli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.