Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KEMALPAŞA’DA FECİ KAZA MEYDANA GELDİ.

ASAYİŞ 28.03.2024 - 15:24, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:25
 

KEMALPAŞA’DA FECİ KAZA MEYDANA GELDİ.

KEMALPAŞA’DA FECİ KAZA MEYDANA GELDİ.
KAZADA ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ. ARAÇTA BULUNAN 2 KİŞİ ÖLDÜ.   Edinilen bilgiye göre, Bursa’dan Balıkesir’e dönen 10 VZ 963 plakalı araç bir anda karşı şeride geçerek tırla çarpıştı. Çarpışmanın ardından araç savrularak ve refüje vurarak durabildi.  Araçta bulunan H.S. ve S.S. olay yerinde vefat etti. Tır şoförü ise tedavi için devlet hastanesine götürüldü.
KEMALPAŞA’DA FECİ KAZA MEYDANA GELDİ.

KAZADA ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ. ARAÇTA BULUNAN 2 KİŞİ ÖLDÜ.

 

Edinilen bilgiye göre, Bursa’dan Balıkesir’e dönen 10 VZ 963 plakalı araç bir anda karşı şeride geçerek tırla çarpıştı. Çarpışmanın ardından araç savrularak ve refüje vurarak durabildi.  Araçta bulunan H.S. ve S.S. olay yerinde vefat etti. Tır şoförü ise tedavi için devlet hastanesine götürüldü.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.