Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaza yapan kardeşinin yanına giderken motosiklet çarptı

ASAYİŞ 02.08.2023 - 12:26, Güncelleme: 02.08.2023 - 12:26
 

Kaza yapan kardeşinin yanına giderken motosiklet çarptı

Kocaeli’de film gibi kazalar: Ardı ardına geldiler
 Kocaeli'nin Gebze ilçesinde maddi hasarlı kaza yapan kardeşinin yanına giden ağabeye, motosiklet çarptı. Yaralanan motosiklet sürücüsü ve ağabeyi hastaneye götürmek için yola çıkan ambulansın önünde ise farklı bir otomobil takla attı. Takla atan otomobil sürücüsünün ehliyeti olmadığı öğrenildi. Film gibi üç ayrı kaza, gece saatlerinde Arapçeşme Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 41 B 9063 plakalı Kia marka kamyonet ile 41 TT 754 plakalı Fiat marka otomobil çarpıştı. Herhangi bir yaralananın olmadığı ve araçlarda maddi hasarın oluştuğu kazada sürücüler aralarında anlaştı. 41 TT 754 plakalı otomobil sürücüsünün bölgeye çağırdığı ağabeyi H.M.Y.’e yolun karşısına geçmek istediği esnada, M.C. kontrolündeki 41 ANP 278 plakalı motosiklet çarptı. H.M.Y. ve M.C. yola savrularak yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan 2 yaralı hastaneye kaldırıldı. Ambulansın önünde otomobil takla attı, sürücüsü ehliyetsiz çıktı Ambulanslar kaza yerinden yaklaşık 100 metre uzaklaştığı sırada başka bir kaza daha yaşandı. Seyir halindeki ambulansın önünde giden D.S. hakimiyetindeki 34 L 8583 plakalı Ford marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak beton dubaya çarpıp takla attı. Sürücü D.S. ise ters vaziyette durabilen otomobilden kendi imkanlarıyla çıktı. Sağlık ekipleri durarak sürücüye müdahale etti. Ayakta tedavi edilen sürücü hastaneye gitmeyi reddetti. Sağlık ekipleri ardından hastaneye doğru yoluna devam ederken, polis ekiplerince yapılan kontrollerde otomobil sürücüsü D.S.'nin ehliyeti olmadığı tespit edildi. D.S. yapılan işlemlerin ardından karakola götürüldü. Polis ekipleri kazalara ilişkin inceleme başlattı.
Kocaeli’de film gibi kazalar: Ardı ardına geldiler

 Kocaeli'nin Gebze ilçesinde maddi hasarlı kaza yapan kardeşinin yanına giden ağabeye, motosiklet çarptı. Yaralanan motosiklet sürücüsü ve ağabeyi hastaneye götürmek için yola çıkan ambulansın önünde ise farklı bir otomobil takla attı. Takla atan otomobil sürücüsünün ehliyeti olmadığı öğrenildi.
Film gibi üç ayrı kaza, gece saatlerinde Arapçeşme Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen 41 B 9063 plakalı Kia marka kamyonet ile 41 TT 754 plakalı Fiat marka otomobil çarpıştı. Herhangi bir yaralananın olmadığı ve araçlarda maddi hasarın oluştuğu kazada sürücüler aralarında anlaştı. 41 TT 754 plakalı otomobil sürücüsünün bölgeye çağırdığı ağabeyi H.M.Y.’e yolun karşısına geçmek istediği esnada, M.C. kontrolündeki 41 ANP 278 plakalı motosiklet çarptı. H.M.Y. ve M.C. yola savrularak yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan 2 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Ambulansın önünde otomobil takla attı, sürücüsü ehliyetsiz çıktı
Ambulanslar kaza yerinden yaklaşık 100 metre uzaklaştığı sırada başka bir kaza daha yaşandı. Seyir halindeki ambulansın önünde giden D.S. hakimiyetindeki 34 L 8583 plakalı Ford marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak beton dubaya çarpıp takla attı. Sürücü D.S. ise ters vaziyette durabilen otomobilden kendi imkanlarıyla çıktı. Sağlık ekipleri durarak sürücüye müdahale etti. Ayakta tedavi edilen sürücü hastaneye gitmeyi reddetti. Sağlık ekipleri ardından hastaneye doğru yoluna devam ederken, polis ekiplerince yapılan kontrollerde otomobil sürücüsü D.S.'nin ehliyeti olmadığı tespit edildi. D.S. yapılan işlemlerin ardından karakola götürüldü. Polis ekipleri kazalara ilişkin inceleme başlattı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.