Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaymakam Odabaş, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret edip brifing aldı

ASAYİŞ 17.02.2024 - 18:43, Güncelleme: 17.02.2024 - 18:43
 

Kaymakam Odabaş, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret edip brifing aldı

Kaymakam Odabaş, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret edip brifing aldı
Balıkesir’in Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Değerlendirme Toplantısı, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş başkanlığında gerçekleştirildi. İlçe Jandarma Komutanlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda; güvenlik ve asayiş konuları başta olmak üzere alınması planlanan ilave tedbirler ve yürütülecek çalışmalar geniş kapsamlı olarak değerlendirildi. Toplantıda, 2023 yılında İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları geniş şekilde analiz edilirken; 2024 yılında alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi yapıldı. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç ve İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri eşlik etti.
Kaymakam Odabaş, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret edip brifing aldı

Balıkesir’in Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Değerlendirme Toplantısı, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş başkanlığında gerçekleştirildi.
İlçe Jandarma Komutanlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda; güvenlik ve asayiş konuları başta olmak üzere alınması planlanan ilave tedbirler ve yürütülecek çalışmalar geniş kapsamlı olarak değerlendirildi.
Toplantıda, 2023 yılında İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları geniş şekilde analiz edilirken; 2024 yılında alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi yapıldı. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç ve İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri eşlik etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.